Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Školení prodejců techniky BEDNAR

Společnost BEDNAR ve spolupráci se společností STROM Praha uskutečnila školení prodejců techniky BEDNAR a John Deere. Školení se zúčastnilo více než 50 prodejců z celé České republiky, kteří se dozvěděli vše o strojích BEDNAR. Jaké stroje byly na školení k dispozici a co školení obnášelo? To vám přinášíme v této stručné reportáži.

Stroje BEDNAR

Pro prodejce bylo v místě konání školení připraveno celkem 8 strojů BEDNAR agregovaných s traktory John Deere. Konkrétně šlo o následující stroje: diskové podmítače ATLAS AO 6000 PROFI, SWITERDISC XO 8000 F, SWIFTERDISC XE 12400 PROFI, kypřiče VERSATILL VO 6000 PROFI, FENIX FO 5003, kombinovaný kypřič ACTROS RO 4000, dlátový pluh TERRALAND TN 3000 HD7R PROFI a secí stroj OMEGA OO 6000 FL.

Průběh školení

Školení prodejců probíhalo na 8 stanovištích. U každého stanoviště byla připravena souprava traktoru se stroji BEDNAR a zároveň také možné variantní výbavy a opotřebitelné díly. Prodejci se dozvěděli vše o jednotlivých výbavách strojů BEDNAR společně s informacemi o vhodnosti výbav. Dále jim bylo názorně ukázáno, jak správně stroje nastavit, aby odváděly nejlepší práci. Každý prodejce také získal jedinečnou možnost si stroj osobně vyzkoušet a naučit se jej obsluhovat.

S námi je radost hospodařit. [email protected] BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area