Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Diskové podmítače SWIFTERDISC: Sázka na jistotu

Diskové podmítače mají v produktovém portfoliu společnosti BEDNAR nezastupitelnou roli, stejně jako v samotných zemědělských podnicích. Modelová řada SWIFTERDISC dnes pokrývá pracovní záběry od 3 do 18,4 metru. Nabízíme řešení na míru pro malé i velké zemědělské podniky, které požadují jednoduchou výbavu nebo naopak potřebují stroj v TOP specifikaci včetně elektro-hydraulického ovládání.

Každý z modelů je vybaven systém TWIN-DISC, který zaručuje vysokou průchodnost hmoty stroje

Každý z modelů je vybaven systém TWIN-DISC, který zaručuje vysokou průchodnost hmoty stroje

Velmi oblíbenou volbou mnoha uživatelů jsou speciálně tvarované agressive disky, které nabízí vyšší řezací a mísící schopnost

Velmi oblíbenou volbou mnoha uživatelů jsou speciálně tvarované agressive disky, které nabízí vyšší řezací a mísící schopnost

Univerzální diskové podmítače SWIFTERDISC

Modelová řada SWIFTERDISC představuje vysoce univerzální diskové podmítače, zkonstruované pro kvalitní podmítku i předseťovou přípravu půdy. Jednotlivé modely pak mohou disponovat osazením páskovým smykem Crushbar nebo řezacím válcem Trash Cutter. V závislosti na průměru disků, 520 nebo 560 mm, umožňují tyto stroje zpracovávat půdu do hloubky až 14 centimetrů.

SWIFTERDISC XN: KOMPAKTNÍ DISKOVÝ PODMÍTAČ PRO SOUKROMÉ ZEMĚDĚLCE

Řada SWIFTERDISC XN nabízí stroje s pracovním záběrem od 3 do 5 metrů. Jedná se o nesené modely dostupné v pevném nebo sklopném provedení. Zajímavostí u pevných modelů jsou sklopné boční disky, které se pro zajištění bezpečného transportu sklápí směrem nahoru. Sklopení bočních disků do pracovní polohy nabízí využití plného pracovního záběru stroje.

SWIFTERDISC XO_F: NEJOBLÍBENĚJŠÍ MODEL ŘADY SWIFTERDISC

SWIFTERDISC XO_F představuje velice populární diskový podmítač, který lze osadit disky o průměru 520 nebo 560 mm. Vysokou stabilitu stroje garantuje integrovaná transportní náprava, uspořádání pěchů do dvou řad a hydraulická tažná oj. Modely řady SWIFTERDISC XO_F jsou dostupné s pracovním záběrem 4 až 7,5 metru.

SWIFTERDISC XO_PROFI: NOVÁ GENERACE S USPOŘÁDÁNÍM DISKŮ DO „X“

Diskový podmítač SWIFTERDISC XO_PROFI nabízí oproti modelům řady XO_F mnoho zajímavých konstrukčních řešení. Jedná se zejména o uspořádání diskové sekce do tvaru písmene „X“ (X-PRECISE systém). Toto inovativní technické řešení eliminuje boční posun stroje. Rám je celkově robustnější a mezi jednotlivými pracovními sekcemi má velkou vzdálenost.

SWIFTERDISC XE: DISKOVÝ PODMÍTAČ S OSVĚDČENÝM TECHNICKÝM ŘEŠENÍM

V segmentu širokozáběrových strojů se mezi velmi populární modely řadí řada SWIFTERDISC XE. Tyto stroje s pracovním záběrem 10 nebo 12,4 metru lze vybavit předním páskovým smykem Crushbar. Konstrukční řešení dvou sklopných bočních rámů eliminuje počet hydraulických válců a mazacích míst a celkově přispívá k lepšímu rozložení hmotnosti. Stroj se na souvrati otáčí plynule pomocí podpěrných kol, zadních pěchů a transportní nápravy.

SWIFTERDISC XE_PROFI: CHYTRÝ PODMÍTAČ S MOŽNOSTÍ ELEKTRO-HYDRAULICKÉHO NASTAVENÍ STROJE

Vlajkovou lodí řady SWIFTERDISC jsou modely XE_PROFI. Jedná se ISOBUS kompatibilní podmítač, který ve výbavě s elektro-hydraulickým ovládáním nabízí plně automatické skládání a rozkládání stroje pomocí jednoho tlačítka. Nechybí X-PRECISE uspořádání disků, přední dvojitá otočná podpěrná kola nebo možnost osazení výsevní jednotkou ALFA DRILL.

SWIFTERDISC XE_MEGA: DISKOVÝ PODMÍTAČ PRO MAXIMÁLNÍ DENNÍ VÝKONY

Pro největší zemědělské podniky je k dispozici řada SWIFTERDISC XE_MEGA, která nabízí modely s pracovním záběrem 16,4 až 18,4 m. SWIFTERDISC XE_MEGA vyniká konstrukcí pro nejvýkonnější traktory na trhu s možností dosáhnout denního výkonu až 230 hektarů. I přesto, že se jedná o stroj s velkým pracovním záběrem, pro přepravu na silnici umožňuje bezpečné složení do transportní šířky 3 m.

A který SWIFTERDISC si vyberete vy? Navštivte náš BEDNAR konfigurátor a podívejte se na nabídku.

S námi je radost hospodařit
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area