Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Stroje BEDNAR v Rakouském Tullnu

Přední veletrh zemědělských strojů v Rakousku se koná v Tullnu již od roku 1991. V letošním roce probíhá od 21. do 24. listopadu 2018. Na výstavě můžete zhlédnout stroje všech předních výrobců zemědělské techniky. Společnost BEDNAR FMT vystavuje v hale 1A. Na jaké ploše a jaké stroje vystavuje? To vám přinášíme v tomto článku.

Kde nás najdete?

Společnost BEDNAR FMT na Austro Agrar Tulln 2018 vystavuje v hale 1A na ploše 1A02. Zde návštěvníci uvidí 4 vybrané stroje z portfolia půdo zpracujících strojů BEDNAR. Na výstavě se můžete setkat s obchodními zástupci a dealerem ACA Center Janu.

Jaké stroje společnost BEDNAR pro návštěvníky připravila?

Hlavním lákadlem je OMEGA OO 3000 L. Konkrétně se jedná o secí stroj lehké a robustní konstrukce se záběrem 3 m, který zvládá precizní předseťovou přípravu díky diskům o průměru 460 mm a coulterové sekci. Dále si můžete prohlédnout předseťový kompaktor SWIFTER SO 6000 F. S jeho pomocí lze sdružit až 7 pracovních operací do jediné a dokonale připravit seťové lůžko.

Společnost BEDNAR FMT je odborníkem na hloubkové zpracování půdy. Proto na výstavě představila i dlátový pluh TERRALAND TN 3000 M7R. Zvládá intenzivní zpracování půdy až do hloubky 55 cm. Posledním vystavovaným strojem, který je na Austro Agrar Tulln 2018 v Rakousku vystaven, je diskový podmítač SWIFTERDISC XN 3000. S ním se zvládá kvalitní, rychlá a levná podmítka do 12 cm.

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area