Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Přesvědčte se o univerzálnosti polních bran na vlastních polích

Jarní předvádění strojů BEDNAR se u společnosti STROM Praha blíží ke konci. Nyní máte v Severních Čechách poslední možnost si vyzkoušet polní brány STRIEGEL-PRO na svých polích a loukách!! Neváhejte a využijte této jedinečné nabídky! Více informací o předvádění si přečtěte v této krátké reportáži.

Jednotlivé pracovní části pracují na paralelogramu = dokonale kopírují povrch pozemku

Smyková lišta dokonale urovná nerovný povrch

Polní brány

Tento stroj má velké množství využití. Nejenže zvládne po sklizni narušit půdní profil, aby vzešla semena plevelů i výdrol sklizené plodiny. Má několik řad prstů s velkým překrytím, proto zaručuje i dokonalé rozprostření posklizňových zbytků po celém pozemku, což je důležité pro následné kvalitní zapravení rostlinného materiálu při zpracování půdy. Hodně zemědělců využívá STRIEGEL-PRO i na jaře k předseťové přípravě vlhké půdy pro setí. Stroj nemá žádné rotační části a jeho práce připomíná klasické smyky nebo bránosmyky, které se pro jarní nasazení stále často využívají.

STRIEGEL-PRO je také hojně využíván k úpravě povrchu pastvin – mechanicky odstraní mechy a stařiny, které v jarních měsících zabraňují rozvoji porostu jeho zastíněním a tepelnou izolací. Později můžou zhoršovat i půdní prostředí. Velmi zajímavá je i varianta jarního vláčení obilnin či pícnin za účelem podpory jejich růstu. Všechny modely polních bran lze vybavit zásobníkem ALFA DRILL o objemu 400 nebo 800 litrů, který je ideální pro přísev travin nebo jarní přihnojení.

Na levé straně je vidět povrch louky po jednom přejezdu

Pracovní záběr stroje zaručuje velké denní výkony

Předváděcí STRIEGEL-PRO PN 9000

Polní brány jsou vybaveny přední hydraulickou smykovou lištou CRUSHBAR, která pozemky srovná, zejména po narušení např. od divokých prasat. Pásky smyku lze nahradit coulterovými disky, které naruší i drn trvalých travních porostů a tím napomohou lepšímu odnožení. Úhel u řad prstů se nastavuje hydraulicky z kabiny traktoru. Pracovní záběr je 9 metrů a přepravní šířka stroje 3 metry. Všechny pruty mají délku 700 mm a průměr 16 mm. Doporučený výkon tažného prostředku je od 180 do 220 koní.

Stroj je vhodný i pro narušení půdního škraloupu v porostu pšenice

Při předvádění polní brány zkoušeli zákazníci i v jarní přípravě půdy

Chci vyzkoušet STRIEGEL-PRO PN 9000

Momentálně se stroj pohybuje v okolí Chomutova v Ústeckém kraji. Pokud vás polní brány svou všestranností zaujaly, kontaktujte obchodního zástupce společnosti STROM středisko Louny Vítka Pišla: +420 725 687 219.

https://www.facebook.com/pislak/videos/pcb.2885160288242613/3506441316039239/?type=3&theater&ifg=1

https://www.facebook.com/pislak/videos/pcb.2848176575274318/3467124156637622/?type=3&theater&ifg=1

Další předváděcí stroje

STROM Praha bude mít dále k dispozici na předvádění secí stroj OMEGA OO 6000 L, předseťový kompaktor SWIFTER SO 6000 PROFI, diskový podmítač SWIFTERDISC XO 6000F a ATLAS AO 4000L. Dále kombinovaný dlátový pluh TERRALAND DO 4000 a nesený dlátový pluh TERRALAND TN 3000HD PROFI. Samozřejmě budou k dispozici i polní brány STRIEGEL-PRO PN 9000 a diskový podmítač ATLAS AO 6000 PROFI.

Pokud máte i vy zájem o předvádění některého z těchto strojů. Kontaktujte obchodní zástupce z firmy STROM Praha.

S námi je radost hospodařit BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area