Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Novinka: CADDY CD pro agregaci s traktory bez tříbodového závěsu

Zemědělství se liší v každé oblasti světa. Stejně tak se mění i požadavky zemědělců na výbavu traktoru. Zadní tříbodový závěs nemusí být ve všech regionech standardem. Proto uvádíme na trh novinku v podobě univerzálního nosiče CADDY CD pro zapojení s traktory bez zadního tříbodového závěsu. Umožnuje agregaci s neseným i poloneseným nářadím.

Dostatečná zvedací síla pro agregaci s těžkým nářadím

Univerzální nosič CADDY CD staví na robustním rámu s hydraulicky ovládanou nápravou. V zadní části má tříbodový závěs o zvedací síle až 5 000 kg. Díky tomu jde nosič agregovat i těžkými nesenými stroji, jako je například řádkový kypřič TERRASTRIP ZN nebo dlátový pluh TERRALAND TN_PROFI. Pro agregaci s traktory je k dispozici celá řada závěsů s oky s průměrem 40 až 73 mm. V přední části oje se nachází i závaží pro dodatečné dotížení až 700 kg. Dotěžuje traktor a napomáhá ke zvýšení tahových schopností.

Závaží o hmotnosti až 700 kg dotěžuje traktor a zvyšuje jeho tahové schopnosti

CADDY CD jde agregovat například s dlátovým pluhem TERRALAND TN 3000 HD7R PROFI

Využití se stroji různých výrobců

Provedení zadního tříbodového závěsu lze zvolit ve dvou variantách – kat. 3 nebo kat. 4. I z tohoto pohledu jde CADDY CD agregovat nejenom se stroji z portfolia značky BEDNAR, ale i s neseným nebo poloneseným nářadím ostatních výrobců závěsné techniky. Dostatečný průtok hydraulického oleje poskytují až 4 zadní hydraulické okruhy. CADDY CD se hodí zejména pro traktory bez zadního tříbodového závěsu, ale i pro výkonově slabší traktory s nedostatečnou zvedací silou zadního tříbodového závěsu. Zajímavé může být využití i pro agregaci s pásovými traktory, protože při přímé agregaci pásových traktorů s nářadím do zadních ramen dochází ke snížení jejich výkonu. CADDY CD vám tak umožnuje využít výkonový potenciál naplno.

Chcete se dozvědět více i o dalších novinkách a inovacích BEDNAR? Navštivte naši speciální microsite.

S námi je radost hospodařit [email protected] BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area