Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Vyzkoušejte si stroj BEDNAR na své farmě

STROM Praha a DAŇHEL AGRO si pro vás připravily DEMO Tour. Řešíte nový stroj na zpracování půdy nebo setí? Pak neváhejte využít této akce a vyzkoušejte si inovativní technologie a snadnou obsluhu zemědělských strojů BEDNAR přímo na svých polích i vy.

DEMO Tour s DAŇHEL AGRO

Jste z jižních Čech, Vysočiny nebo z jižní části Středočeského kraje? Pokud ano, pak právě vy si můžete vyzkoušet diskový podmítač SWIFTERDISC XO 8000 F, předseťový kompaktor SWIFTER SO 6000 F a secí stroj OMEGA OO 6000 L na vaší farmě. Máte zájem? Pak kontaktujte obchodního zástupce DAŇHEL AGRO, Zdeňka Lišku na mob. +420 604 224 699.

Diskový podmítač je pro jarní přípravu půdy vybaven předním hydraulicky ovládaným páskovým smykem a agresivními disky. Aktuálně ho můžete potkat v okolí Jesenice (Praze západ). DEMO Tour secího stroje OMEGA OO 6000 L začal DAŇHEL AGRO v Sedmpánech u Trhového Štěpánova v pátek 22. 3. 2019. Secí stroj je nakonfigurován v maximálně lehkém provedení pro výsev jarních plodin a dosavadní ohlasy na předvádění jsou vynikající.

STROM Praha připravila tradiční DEMO Tour

Spolupracujete se společností STROM Praha? Nebo máte zájem vyzkoušet si secí stroj OMEGA OO 6000 L na své farmě? Pak neváhejte kontaktovat produktového manažera pro techniku BEDNAR, Martina Kunce, na mob. +420 724 226 477. On s vámi promyslí a navrhne nejlepší řešení pro vaši farmu.

STROM Praha také připravuje DEMO Tour secího stroje s přihnojením nebo možností výsevu více plodin při jednom přejezdu OMEGA OO 6000 FL.  Ta začne v severní části České republiky setím jarního ječmene v agregaci s traktorem o výkonu 280 HP. Martin Kunc ze společnosti STROM Praha je i v tomto případě připraven domluvit předvedení na vaší farmě.

V regionu západ začne STROM Praha v průběhu dubna provozovat DEMO Tour neseného dlátového pluhu Terraland TN 3000 HM 7R s hydraulickým jištěním při přípravě před výsadbou brambor. Jste z této oblasti? Kontaktujte Jana Urbana na mob. +420 602 281 138 a domluvte si předvedení i na vašem pozemku. To byl jenom malý výčet možností, které máte, pokud řešíte pořízení nového stroje na setí nebo přípravu půdy. I mimo jmenované varianty obchodní střediska (odkaz na dealerskou síť) napříč celou Českou republikou organizují polní ukázky techniky BEDNAR. Neváhejte se spojit se svým obchodním zástupcem a domluvte se na detailech, případně můžete kontaktovat pana Františka Kose na mob. +420 725 516 007 pro Čechy nebo Michala Jurníčka na tel. čísle +420 601 569 779 pro Moravu.

S námi je radost hospodařit. BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area