Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Ohlédnutí za výstavou AGRITECHNICA 2019

Ve dnech od 10. do 16. listopadu se znovu otevřely brány Německého výstaviště v Hannoveru. Probíhala zde jedna z největších zemědělský výstav na světě. Firma BEDNAR v hale číslo 12 na ploše 700 m² představila moderní zemědělskou techniku. Více informací vám přinášíme v této reportáži.

Pohled na celý stánek před zahájením výstavy

Vlajková loď OMEGA OO 6000 FL na výstavě nemohla chybět

BEDNAR představil 4 novinky

Na mezinárodní výstavě byl k vidění širokozáběrový diskový podmítač SWIFTERDISC XE_PROFI, který dominuje velkými denními pracovními výkony a jednoduchým ovládáním pomocí BEDNAR EH Set systému. Dále tu byl univerzální dvoukomorový přetlakový zásobní vůz na hnojivo a osivo COMBO SYSTEM CS 5000 v agregaci s neseným dlátovým pluhem TERRASTRIP ZN 8R/75 s pracovním záběrem 6 metrů. Poslední představenou novinkou byl polonesený univerzální kypřič FENIX FO 5003. Všechny tyto stroje prošly náročnými testy a jsou připraveny pro koncový prodej.

Obchodní zástupci se aktivně věnovali zákazníkům

Diskový podmítač ATLAS AO 6000 PROFI

Celkem 9 strojů

Kromě zmíněných novinek byl na veletrhu k vidění secí stroj lehké koncepce a vlajková loď firmy BEDNAR OMEGA OO 6000 FL, který začíná být pro své široké využití mezi zemědělci velmi oblíben. Návštěvníci si během výstavy mohli prohlédnout i další stroje: univerzální radličkový kypřič VERSATILL VO_PROFI, meziřádkový kypřič ROW-MASTER RN 6400, diskový podmítač ATLAS AO 6000 PROFI a polní brány STRIEGEL-PRO PN 6000. Všechny zmíněné stroje mají v současnosti mnoho spokojených uživatelů po celém světě.

Obchodníci se během celé výstavy nezastavili

Zázemí pro zákazníky a hosty na stánku

AGRITECHNICA v číslech

Výstavu navštívilo okolo 450 000 návštěvníků, z toho bylo více jak 130 000 ze zahraničí. Společnost BEDNAR během výstavy nasbírala mnoho kontaktů na nové dealery a potenciální zákazníky. Během výstavy bylo na stánku BEDNAR vytočeno 38 sudů Plzeňského piva a snědeno 80 kg uzeného masa. Náš stánek se těšil velké návštěvnosti ze strany zemědělců a široké veřejnosti. Další příležitostí na setkání s vámi bude výstava LAMMA v anglickém Birminghamu. Ta se uskuteční od 7. do 8. ledna 2020. Děkujeme za váš zájem o techniku BEDNAR!

S námi je radost hospodařit BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area