Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

BEDNAR pokračuje v expanzi do Spojeného království

NOVINKY

Společnost BEDNAR FMT s.r.o. se rozhodla vstoupit na Britský trh. Aktuální tým pracovníků bude rozvíjet dealerskou síť v rámci Velké Británie a Irské republiky. Tento tým od 1. 4. 2019 vede Warren Rivers-Scott. Jeho hlavním úkolem je budovat a udržovat silné prodejní a servisní partnerství s aktivním obchodním zastoupením po celém Spojeném království.

Stroje společnosti BEDNAR mají ve Spojeném království velký potenciál

Jsem přesvědčen o tom, že společnost BEDNAR má ve Spojeném Království obrovský potenciál především díky svým zkušenostem s Controlled Traffic Farming (CTF),“ říká Warren. „Již dnes nabízíme několik strojů pro systém CTF o záběru 12 a 18 m. Na AGRITECHNICE 2019 představíme další stroj a poté budeme mít prakticky kompletní nabídku řešení CTF pro farmáře ve Spojeném království.

Kromě techniky pro silné traktory o více než 500 koních nabízíme ve Spojeném království kompletní řešení pro malé farmy. Jsme ve spojení s farmáři, kteří mají traktory o výkonu 200–400 koní a hledáme společně nejlepší řešení pro jejich farmy,“ dodává Warren.

BEDNAR DEMO Tour ve Spojeném království

Obdobně jako v ostatních zemích i ve Spojeném království si farmáři mohou v průběhu letošní sezóny vyzkoušet univerzální kypřič VERSATILL VO 7500PROFI o záběru 7,5 m. Také si mohou vyzkoušet širokozáběrový diskový podmítač SWIFTERDISC XE 12000, který je určený pro kvalitní, rychlou a levnou podmítku do 12 cm. Dále je pro ně připraven secí stroj OMEGA OO 6000L, aby se mohli přesvědčit, jak precizně lze založit porosty se stroji Bednar.

Cesta k srdcím britských farmářů není jednoduchá

V průběhu letošní sezóny 2019 budeme především předvádět zemědělskou techniku BEDNAR potenciálním dealerům a hlavně farmářům, kteří řeší kvalitní zakládání porostů a zajímají se o moderní zemědělství. Hlavním startem na trhu Spojeného království bude výstava LAMMA 2020 v Birminghamu,“ vysvětluje závěrem Warren.

S námi je radost hospodařit. BEDNAR FMT s.r.o.

GALERIE

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area