Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Skupina amerických dealerů navštívila výrobní závod BEDNAR

Hned v prvním lednovém týdnu roku 2024 jsme měli možnost přivítat v České republice skupinu potenciálních dealerů našeho importéra pro USA, společnosti ATX Implements, Inc. Společnost ATX se stala výhradním importérem pro stroje BEDNAR na území USA v průběhu minulého roku, na podzim již uspořádala úvodní BEDNAR DEMO DAYS s cílem předvést první stroje místním zemědělcům.

Jižní a Severní Amerika mají pro společnost BEDNAR velký potenciál. I to je důvod, proč se na tuto oblast v posledních letech významně zaměřujeme. Nová partnerství s importéry v jednotlivých zemích nám pomohou posílit naši pozici na trhu a dostat stroje BEDNAR do povědomí místních zemědělců.

Návštěva sídla výhradního distributora pro ČR

Skupinu dealerů jsme přivítali ve středisku STROM Praha – Ovčáry s cílem ukázat a představit spolupráci mezi společnostmi BEDNAR FMT a STROM Praha. Součástí návštěvy byla prezentace a ukázka příkladů zastupování na českém trhu, prohlídka servisního zázemí a představení skladových strojů BEDNAR.

Následně jsme společně navštívili zemědělský podnik ZEVOS Lošany, který začal první stroje BEDNAR používat v roce 2015. V uplynulých letech pořídili například řádkový kypřič STRIP-MASTER EN, diskový podmítač SWIFTERDISC XO_F nebo předseťový kompaktor SWIFTER SO_F.

Náš výrobní závod je ukázkou moderního prostředí výroby

Hlavním bodem programu bylo představení výrobního závodu BEDNAR. V průběhu Factory tour jsme dealerům představili bohatou historii naší společnosti, v krátkosti zmínili významné trhy a podívali se na stroje, které v blízké době zamíří do Ameriky.

Těší nás, že obchodní partneři v rámci těchto prohlídek oceňují moderní výrobní prostředí, jednotlivé procesy a také čistotu a organizovanost výroby.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area