Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Regionální předváděcí akce STROM Praha na Kroměřížsku

Z výstavy rovnou na pole. I tak by se dala nadneseně nazvat regionální předváděcí akce, kterou ihned v pondělí, po proběhlé výstavě AGRITECHNICA, uspořádala společnost STROM Praha v obci Trávník na Kroměřížsku. Cílem této akce bylo představení techniky BEDNAR v agregaci s traktory JOHN DEERE zákazníkům z oblasti Prostějova a Kroměříže.

I přes nepřízeň počasí zavítalo na akci velké množství místních zemědělců

I přes nepřízeň počasí zavítalo na akci velké množství místních zemědělců

O prezentaci strojů BEDNAR se postaral Antonín Krátký, produktový manažer STROM Praha

O prezentaci strojů BEDNAR se postaral Antonín Krátký, produktový manažer STROM Praha

TERRALAND TN_PROFI – obliba dlátových pluhů narůstá

V rámci předvádění se zákazníkům představil dlátový pluh TERRALAND TN 3000 HD7R PROFI. U českých zemědělců se jedná o velmi populární model, zejména z důvodu dodatečné dvouřadé cutter diskové sekce. V závislosti na půdních podmínkách tak lze s tímto strojem v jednom přejezdu půdu hloubkově zpracovat, provzdušnit i připravit na založení porostu.

ACTROS RO – ideální stroj pro podzimní zpracování půdy

Druhým prezentovaným strojem byl ACTROS RO 3000 ve výbavě se zahrnovacími disky a těžkým Cutpack pěchem. Jedná se o stroj vhodný pro podzimní zapravení velkého množství posklizňových zbytků, zejména po sklizni kukuřice na zrno. Výhodou stroje je velký průměr disků 690 × 6 mm, které bez ucpávání pracují i v náročných podmínkách.

FENIX FO_PROFI – představení nové generace tažených kypřičů

Na předváděcí akci se prezentovala i novinka – čtyřřadý univerzální kypřič FENIX FO 5004 PROFI. Jedná se o novou generaci tažených kypřičů FENIX FO_PROFI, které nabízí maximální pracovní hloubku 35 cm. Výhodou stroje je možnost rozšíření/zúžení pracovního záběru v závislosti na půdních podmínkách nebo tahových možnostech traktoru.

I přes podmínky, které nejsou zrovna typické pro předvádění strojů, se ukázalo, že stroje BEDNAR zvládnou i tyto náročné podmínky a dokáží kvalitně zpracovat půdu i v náročných podmínkách.

Děkujeme zástupcům střediska STROM Praha – Němčice nad Hanou za uspořádání této předváděcí akce, na kterou i přes nepřízeň počasí zavítalo velké množství místních zemědělců.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area