Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Nevšední představení secího stroje BEDNAR OMEGA

Podívejte se na zajímavé představení secího stroje BEDNAR OMEGA OO_L. To jsme natáčeli u našeho významného zákazníka pana Sosnowského v sousedním Polsku s nejznámějším polským AGRO youtuberem „Rolnik Szuka“ (v překladu „Zemědělec hledá stroj“).

Tradice strojů BEDNAR na rodinné farmě

Bratři Sosnowští hospodaří na 700 hektarech zemědělské půdy. Zemědělství je v rodině tradice, protože jejich rodiče začínali podnikat na 25 hektarech zemědělské půdy. První stroj ještě pod označením STROM EXPORT na farmě zakoupili v roce 2011, jednalo se o diskový podmítač. Ze současného portfolia značky BEDNAR pracuje u Sosnowských dlátový pluh TERRALAND TN 3000 HD7R a secí stroj OMEGA OO 6000L.

Nejznámější polský AGRO youtuber „Rolnik Szuka“ představuje hlavní výhody stroje BEDNAR

Hlavní hvězdou se v rámci natáčení stal secí stroje OMEGA OO 6000L

Hlavní přednosti secího stroje OMEGA

Co polští zemědělci na secím stroji BEDNAR OMEGA oceňují? „Secí stroj jsme vybrali především kvůli následujícím přednostem – disková sekce s dvěma řadami disků doplněná o PROFI coulterovou diskovou sekci, velký průměr pneumatikového pěchu uloženého v systému „offset“ a především rovnoměrné uložení osiva díky paralelogramu,“ shrnuje přednosti stroje BEDNAR pan Sosnowski. Sledujte nás na našem facebookovém účtu BEDNAR FMT, kde naleznete aktuální dění ze života značky. Jsme i na Instagramu pod názvem bednarfmt.

S námi je radost hospodařit [email protected] BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area