Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Slovensko sa uberá do širokých záberov

Jedna z najväčších poľnohospodárskych spoločností ACHP Levice a.s. modernizovala strojový park s poslednou verziou predsejbového kompaktora Swifter SM 16 000. ACHP Levice je súčasťou väčšieho celku- Agrofert, ktorý sa zaoberá aj predajom chémie, hnojív, rastlinnou a živočíšnou produkciou. Swifter SM 16 000 bol odovzdaný na stredisko v Bátovciach hospodáriacich na 2200ha so stredne ťažkými pôdami a s ľahším kopcovitým terénom. Aktuálne na Slovensku jazdí 5 kusov známeho predsejbového kompaktoru SWIFTER v 16 metrovom zábere.

Swifter SM 16 000 pripravuje parcelu v druhej polovici mesiaca marec, po predošlej jesennej orbe.

Spojenie vysokého výkonu a širokého záberu umožňuje stredisku Bátovce znásobiť denný výkon v príprave pôdy.

Spojenie síl!

Stredisko Bátovce používa na svojich poliach jeden z najsilnejších traktorov predávaných na trhu od spoločnosti CASE IH Quadtrac 620. Takýto ťažný prostriedok nemá problém poradiť si aj so 16 metrovým kompaktorom v ľahšom kopcovitom teréne. Priemerná rýchlosť prípravy pôdy bola: 11-12 km/h so spotrebou 6-7 l/ha. Tieto hodnoty boli na merané na odpracovaných 400 ha. Swifter priporavoval pôdu pred siatím kukurice a slnečnice.

Predsejbový kompaktor Swifter so svojou výbavou valcov a radličiek, umožňuje poľnohospodárom pripraviť pôdu jediným prejazdom. Podľa skúseností jeden prejazd je postačujúci aj pre náročnejšie plodiny ako sú zelenina, mak alebo repka.

Swifter- referencie od suseda

ACHP Levice pôsobí v oblasti veľkého regiónu Levice. Ešte pred kúpou Swiftra SM 16 000 si Bátovce nechali pripravovať pôdu od vlastníkov Swiftera SM 16 000 agregovaný s CASE IH Quadtrac 550. Dvojročná spokojnosť farmy bratov Tomanovcov pomohla Bednar FMT potvrdiť kvalitu stroja(Farma Toman je vlastníkom aj dlátového pluhu Terraland TO 6000). U Tomanov prebieha príprava sejbového lôžka efektívne.

Jedna s najdôležitejších častí pre kupca kompaktora je vhodný výber pracovných orgánov. Výber je často závislý od pôdnych podmienok , pestovanej plodiny a obdobie použitia. A preto, má Bednar FMT dostatočný výber možností valcov, radličiek a šmykov.

Servisný technik y Bednar FMT, J.Bruszi pri vysvetľovaní nastavenia stroja.

Juraj Školka [email protected] Tel.: +420 725 878 625

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area