Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Školení dealerské sítě BEDNAR

Poslední červencový týden jsme ve spolupráci se společností STROM Praha uspořádali školení obchodních zástupců techniky BEDNAR, které se konalo na pozemcích společnosti ZOS Kačina ve Svatém Mikuláši.

Cílem školení bylo obchodním zástupcům dealerské sítě BEDNAR (STROM Praha, DAŇHEL AGRO, AGROSERVIS TRADING a Agrometall) předat klíčové informace o jednotlivých prezentovaných strojích a hlavní prodejní argumenty. Obchodní zástupci měli možnost během školení vidět ještě před samotným uvedením do prodeje hlavní novinky v podobě strojů, které společnost BEDNAR představí během letošního podzimu (novinky pro obchodní rok 2022).

Školení probíhalo praktickou formu přímo u strojů, včetně možnosti praktických jízd …

… i formou teoretické prezentace ve stanu, kde probíhala prezentace novinek roku 2021 a 2022.

PREZENTACE PRODUKTŮ BEDNAR

Na šesti praktických stanovištích jsme v agregaci s traktory John Deere představili průřez jednotlivými stroji z našeho produktového portfolia. Jednalo se například o stanoviště diskových podmítačů SWIFTERDISC, stanoviště „velkých disků“ v podobě kombinovaného kypřiče ACTROS RO a diskového podmítače ATLAS AO_PROFI nebo stanoviště zaměřeného na secí stroje OMEGA a secí lišty CORSA CN. Svou premiéru si na českých polích odbyl taktéž nový model řádkového kypřiče STRIP-MASTER EN v PROFI výbavě s 12 kultivačními jednotkami v agregaci s čelním zásobníkem FERTI-BOX FB_F. Sedmým teoretickým stanovištěm provázel David Ryčl, marketingový ředitel společnosti BEDNAR. Obchodníci se zde dozvěděli informace o strojích, které na místě nebyly k dispozici i o jednotlivých možnostech výbav a provedení novinek roku 2021, včetně plánových novinek pro rok 2022.

Velkou pozornost vzbudil nový model řádkového kypřiče STRIP-MASTER EN 6000 ve výbavě s 12 vozíky

Stanoviště zaměřené na metodu pásového zpracování půdy TERRASTRIP ZN probíhalo přímo na pozemku zákazníka

PRAKTICKÁ ŠKOLENÍ MAJÍ VELKÝ VÝZNAM

Obchodní zástupci se dozvěděli vše o jednotlivých vystavených strojích BEDNAR společně s informacemi o vhodnosti výbav. Tato praktická školení obchodních zástupců jsou jedním z hlavních cílů společnosti BEDNAR v oblasti prodejní podpory autorizovaných obchodních partnerů.

S námi je radost hospodařit [email protected] BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area