Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Předání dvou strojů BEDNAR

Každé předání stroje je vždy pro obě strany určitou radostí. Když se pak jedná o předání dvou strojů hned jednomu zákazníkovi, je pak radost dvojnásobná. V druhé polovině měsíce června proběhlo předání dvou strojů BEDNAR novému zákazníkovi, panu Pokornému z Jaroměřice nad Rokytnou, který si stroje převzal na středisku STROM Praha – Studenec.

Předání se účastnil pan Pokorný, jeho syn a Pavel Novák, produktový specialista střediska STROM Praha – Studenec

Předání se účastnil pan Pokorný, jeho syn a Pavel Novák, produktový specialista střediska STROM Praha – Studenec

Jaké stroje se zapojí do zpracování půdy?

U pana Pokorného se do práce v letošní sezoně zapojí nový diskový podmítač ATLAS AO 6000 PROFI a univerzální kypřič FENIX FN 4000L. Diskový podmítač ATLAS AO_PROFI je standardně vybaven velkým průměrem disků 620×6 mm, v tomto případě se speciálně tvarovanými agressive disky. Ve výbavě nechybí zadní dvojitý V-RING pěch, zavlačovač za pěchem, přední dvojitá podpěrná kola nebo prutová clona mezi řadami disků pro lepší drobení půdy. Ovládání stroje a nastavení pracovní hloubky je řešeno hydraulickou regulací.

Ve výbavě stroje FENIX FN 4000L, tedy sklopném provedení s transportní šířkou do tří metrů, nechybí hydraulická regulace pracovní hloubky, jednořadý V-RING pěch nebo zahrnovací prutová sekce.

Děkujeme panu Pokornému za vloženou důvěru do prvních strojů značky BEDNAR na farmě, které byly pořízeny i na základě kladných zkušeností z testování v průběhu minulého roku. První dojmy z provozu strojů Vám od zákazníka přineseme v průběhu letošního léta. Jestliže i Vy máte zájem o vyzkoušení stroje BEDNAR, kontaktujte svého nejbližšího obchodního zástupce značky BEDNAR ve svém okolí a domluvte si požadovaný termín.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area