Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Ohlédnutí za největším polním dnem BEDNAR

NOVINKY

Na konci května jsme uspořádali největší polní den v České republice, kterého se i přes nepříznivé počasí zúčastnilo 2217 návštěvníků. Tím byl pokořen rekord z roku 2017, kdy se jej zúčastnilo 2098 návštěvníků. Podívejte se nyní s námi, jaká panovala atmosféra na Polním dni BEDNAR 2019 v Městci Králové.

Rekordní počet strojů

Polní den nepřekonal pouze návštěvnický rekord, ale také rekord ve vystavených strojích BEDNAR. V jeden den na jediném místě pro vás bylo připraveno 30 strojů v čele s novinkami a inovacemi. To vše s odborným výkladem. Těšit jste se mohli například na nový secí stroj OMEGA OO 6000 FL, široko-záběrový diskový podmítač SWIFTERDISC XE 12400 Profi a řádkový kypřič STRIP MASTER EN 8/75.

Děkujeme všem zúčastněným

Vše jsme připravovali pro vás a jsme rádi, že jste si 29. května užili společně s námi. Děkujeme vám, že jste si našli cestu na náš polní den i přes nepříznivé počasí. Již nyní se těšíme na náš další polní den s vámi, našimi zákazníky, partnery a fanoušky. Naše poděkování patří nejen vám návštěvníkům, ale také všem partnerům, kteří se společně s námi na přípravě Polního dne BEDNAR 2019 podíleli. Děkujeme za spolupráci.

Partneři polního dne BEDNAR 2019

S námi je radost hospodařit. BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area