Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Nový Swifter SO6000F v AGRO Pertoltice

V srpnu jsme do podniku AGRO Pertoltice, a.s. dodali prostřednictvím našeho střediska STROM PRAHA a.s. v Habrech nový předseťový kompaktor Swifter SO6000F. Stroj je v agregaci s traktorem John Deere 7530 Premium a my jsme jej zachytili při podzimní přípravě seťového lůžka u obce Pertoltice.

Rostlinná a živočišná výroba

AGRO Pertoltice, a.s. sídlí ve Zruči nad Sázavou a hospodaří na 2 700 hektarech orné půdy a 550 hektarech trvalých travních porostů, pozemky se nachází v nadmořské výšce 330 až 540 m.n.m., což je spolu s vyšším úhrnem srážek řadí do bramborářské výrobní oblasti. V rámci rostlinné výroby se podnik zabývá pěstováním především pšenice, ječmene, řepky a brambor. Rostlinná výroba má dále za úkol obstarat kvalitní krmivo a podestýlku pro rozsáhlou živočišnou výrobu, která zahrnuje chov skotu. S podnikem Pertoltice spolupracujeme již dlouho, když se vedení podniku rozhodovalo o zakoupení předseťového kompaktoru, na základě velice úspěšného předvádění našeho DEMO Swiftera se rozhodlo právě pro tento žlutý stroj v šestimetrovém provedení s označením SO6000F.

Jednání s vedením podniku o koupi Swiftera proběhlo již na letošním Techagru. Zleva: Ing. Jaroslav Bělina – předseda představenstva, Petr Zachariáš – technik RV, Lukáš Bruthans –  vedoucí technik RV, Michal Dirbák – prodejce STROM PRAHA a.s., Michal Jurníček – zástupce BEDNAR.

Pertoltický Swifter je v agregaci s traktorem John Deere 7530, obsluha pan Václav Hlava je se strojem velice spokojený. Chválí výslednou práci a schopnost stroje skvěle urovnat povrch, spokojený je i se spotřebou a výkonností.

Předseťová příprava jedním přejezdem

Předseťový kompaktor od tuzemského výrobce BEDNAR s označením Swifter SO6000F je zjednodušené a o něco lehčí provedení tradiční verze SO, které lze použít jak v konvečním hospodaření, tak v rámci technologie minimalizace zpracování půdy. Stroj zvládne sjednotit všechny pracovní operace potřebné pro přípravu seťového lůžka již během jediného přejezdu a přináší mnoho agronomických výhod. V době naší návštěvy byl stroj nasazen při zpracování hrubé brázdy. Swifter je v agregaci s traktorem John Deere 7530 Premium, obsluha pan Václav Hlava je se strojem velice spokojený. Chválí výslednou práci a schopnost stroje skvěle urovnat povrch, spokojený je i se spotřebou a výkonností.

Poděkování

Tímto velice děkujeme vedení podniku za dosavadní spolupráci a důvěru při nákupu techniky, tímto přejeme spoustu úspěšně odvedené práce s kompaktorem Swifter.

Ing. Iva Vančurová Marketingový koordinátor STROM PRAHA a.s. – region Východ

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area