Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Dvanáctimetrový kompaktor na rodinné farmě

Začátkem měsíce dubna tohoto roku jsme se sešli v Jarošovicích nedaleko Týna nad Vltavou na farmě pana Františka Janovského abychom společně předali nový předseťový kompaktor Swifter SE 12000. Společně se svým otcem, který rodinnou farmu před lety zakládal, dnes hospodaří na celkové výměře 1500 ha z čehož 1350 ha připadá na ornou půdu a zbytek tvoří TTP. Pan Janovský preferuje širokozáběrové stroje a proto se začátkem tohoto roku rozhodl po dlouhé a pečlivé úvaze právě pro stroj naší společnosti.

Když vyrazím na pole, tak potřebuji aby bylo co nejdříve hotovo

Jak pan Janovský uvedl, pro 12-ti metrový záběr stroje se rozhodl právě z důvodu nutnosti co nejrychleji a nejkvalitněji připravit seťové lůžko pro pěstované plodiny. Sám provozuje bioplynovou stanici o výkonu 1250 kW, a proto se věnuje především pěstování kukuřice. Jako další úspěšně provozuje služby v zemědělství, kde hodlá nový kompaktror také využít.

Systém skládání a celkové provedení stroje je bezkonkurenční

Při výběru kompaktoru hrálo důležitou roli nejenom celkové provedení a kvalita zpracování, ale také způsob skládání a rozkládání stroje z přepravní do pracovní polohy. Díky velice pozitivním refenecím od našich stávajících zákazníků nebylo ani nutné stroj předem zkoušet, protože pan Janovský vsadil na osvědčenou kvalitu našich strojů, které jsou dnes dodávány i daleko za hranice evropského kontinentu.

Transportní poloha stroje umožňuje jeho rychlé skládání.

Cvičné rozložení stroje.

Nadstandardní výbava stroje

Pan Janovský volil pro své podmínky výbavu stroje v podobě radličkové sekce včetně kypřičů stop, předního hydraulického páskového smyku, dvojitého crosskill válce, který perfektně dokáže rozdrtit přeschlé hroudy a zadní smykové lišty. Zavedení stroje probíhalo díky letos nepříznivému počasí zatím pouze na ploše statku v Jarošovicích. O prvním nasazení stroje Vás budeme informovat v dalších reportážích.

Školení obsluhy stroje naším technikem p. Václavem Homolou (vlevo).

Nový majitel stroje p. Janovský (vlevo) a traktorista p. Richtr (vpravo).

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area