Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

BEDNAR FMT na mezinárodní výstavě EIMA 2018

Český výrobce závěsné zemědělské techniky BEDNAR FMT se poprvé ve své historii účastní nejvýznamnější výstavy zemědělské techniky a technologií v Itálii. Výstava se koná v severoitalském městě Bologna a její historie se začala psát v roce 1969. Více o výstavě a Italském trhu se dočtete níže.

EIMA International 2018

Eima si postupně vydobyla dominantní postavení mezi výstavami v jihoevropském prostoru a nyní se bez nadsázky jedná o jednu ze tří největších evropských akcí v našem oboru. Výstavní pavilony se rozkládají na ploše 375 000 m2. Minulého ročníku se účastnilo 1260 italských a 655 zahraničních vystavovatelů a návštěvnost byla cca 285 000 lidí.

Začátky BEDNAR FMT na italském trhu

Aktivita naší společnosti v Itálii začala před 16 měsíci. Důvodem byl zájem skupiny velkých italských farmářů o moderní technologie z naší produkce. Po prvních úspěšných prodejích, které vyvolaly zájem mezi prodejci zemědělské techniky, jsme se rozhodli na trh oficiálně vstoupit. Zaměstnali jsme zkušeného teritoriálního managera Vincenza Rinaldiho, který se celý život věnuje zemědělství a prodeji techniky. Za poslední rok vybudoval prodejní síť, která pokrývá všechny zemědělsky významné regiony této agrární velmoci.

Účast BEDNAR FMT na veletrhu v Bologni je potvrzením našich úspěchů při budování obchodního zastoupení a další investicí do naší značky. Pokud budete mít zájem, navštivte nás v hale 25 bis, stánek A5. Jsme tu pro vás!

Vystavované stroje BEDNAR FMT

Společnost BEDNAR FMT vystavuje na ploše 160 m2 čtyři zástupce našeho výrobního programu. Konkrétně nesený radličkový kypřič FENIX FN 3000 L, polonesený diskový podmítač SWIFTERDISC XO 5000 F a dominantou stánku je secí stroj OMEGA OO 4000 L. Ten je vybaven novinkou v našem výrobním programu, secí jednotkou ALFA DRILL pro přísev nebo hnojení, která se bude vyrábět ve dvou provedeních – 400 a 800 litrů. Jedná se o plně ISOBUS konektivní řešení.

Ing. David Ryčl​, BEDNAR FMT s.r.o [email protected] Marketingový ředitel

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area