Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Nový Farming Simulator se stroji BEDNAR FMT již brzy

V dnešní době potkáte moderní zemědělství i ve virtuálním světě. Příkladem jsou počítače a herní konzole. Zde můžete převzít zemědělství do svých rukou a hospodařit na pozemcích farmy s nejmodernější zemědělskou technikou. Mezi ní již nechybí stroje společnosti BEDNAR FMT. O jaké stroje se jedná? Co je Farming Simulátor? Kdy bude nový Farming Simulator 19 v prodeji? To vše se dozvíte v tomto článku.

Stroje BEDNAR FMT ve Farming Simulatoru 19

Ve Farming Simulatoru 19 se můžete těšit rovnou na 4 stroje společnosti BEDNAR FMT. Konkrétně se jedná o širokozáběrový předseťový kompaktor SWIFTER SM 18000 o záběru 18,2 m. S ním ve vysoké pracovní rychlosti dokonale připravíte seťové lůžko během jediného přejezdu – a to i v hrubé brázdě. Díky širokému pracovnímu záběru vám bude práce na farmě rychle ubývat. Další stroje jsou agregovány do jedné pracovní linky. Tu tvoří zásobník na hnojivo FERTI-BOX FB 3000, dlátový pluh TERRALAND TO 6000 a tažný pěch PRESSPACK PT 6000. V tomto případě během jednoho pracovního přejezdu hloubkově zpracujete půdu do hloubky 55 cm s hnojením přímo do půdního profilu a zároveň připravíte seťové lůžko. To vám ušetří čas i finance.

Co je Farming Simulator?

Farming Simulator je farmářská simulace vyvíjená firmou GIANTS Software. Konkrétně se jedná o hru, kde se posadíte za volant obřího stroje, zpracujete modelový půdní profil a zasejete obilí. Následně po několika měsících vše sklidíte a následné výnosy zpeněžíte. Ze zisků můžete modernizovat svůj technický park nebo rozšiřovat farmu. Vše probíhá obdobně jako v reálném světě.

Kdy bude Farming Simulator 19 dostupný

Nový ročník farmářské simulace bude mnohem větší, než tomu bývalo doposud. Chystají se na vás úctyhodné tři stovky zemědělských strojů a mnoho hodin odpočinkové zábavy. Hru si pro PC, XBOX a Play Station můžete zakoupit od 20. listopadu 2018.

Stručná historie Farming Simulatoru

První díl vyšel již v roce 2008. Tehdy mohl hráč sít jen pšenici a k dispozici měl pouze 2 traktory a 2 kombajny společně s malou nabídkou příslušenství. To vše se změnilo v roce 2009. To už se kromě pšenice mohl zasít i ječmen, řepka olejka a kukuřice. Zároveň přibyla další zemědělská technika. Další díl v roce 2011 přichází s možností chovat krávy a prodávat mléko. Farming Simulator 2012 vyšel pouze pro mobilní zařízení a nepřináší žádné převratné novinky. V roce 2013 vychází 5. díl farmářské simulace. Ta rozšiřuje nabídku plodin, zemědělských strojů i zvířat a láká na možnost zakoupení pozemků a zvětšení hospodářství. Farming Simulator 14 a následně i 15 vnáší do hry mnohem realističtější grafiku, vyšší kvalitu textur a vylepšené herní prostředí. Pro oživení hry přináší možnost starat se o les a chovat zvířata. Zároveň ve hře neustále přibývají nové stroje. Farming Simulator 16 vychází obdobně jako v roce 2012 pouze pro mobilní zařízení.

Doposud poslední díl pro PC a herní konzole vyšel v roce 2017. Ten přinesl hezčí grafiku, novou mapu a plno nových strojů. K této sérii vyšlo i několik rozšíření. V jednom z nich, Big Bud Pack z roku 2017, se poprvé objevuje zemědělská technika BEDNAR FMT. Konkrétně předseťový kompaktor SWIFTER SM 18000. Farming Simulator 18 vyšel také pouze pro mobilní zařízení a kapesní konzole. To se teď změní – zbrusu nová verze 19 bude k dispozici pro PC i herní konzole. Přejeme spoustu radosti z reálných i virtuálních výnosů!

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area