Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Hráči Farming Simulator League z týmu BEDNAR navštívili výrobní závod

Populární počítačová hra Farming Simulator se poprvé objevila v roce 2008. Od té doby na ní vyrostlo už několik příznivců zemědělství, populární je však i mezi samotnými obsluhami strojů. Od roku 2019 se mezinárodního turnaje v této hře, takzvané Farming Simulator League, účastní i značka BEDNAR.

S hráči BEDNAR týmu hovořil o spolupráci v průběhu setkání i marketingový ředitel David Ryčl

S hráči BEDNAR týmu hovořil o spolupráci v průběhu setkání i marketingový ředitel David Ryčl

Členové týmu měli možnost vidět výrobu strojů BEDNAR a prohlédnout si moderní prostory výrobního závodu

Členové týmu měli možnost vidět výrobu strojů BEDNAR a prohlédnout si moderní prostory výrobního závodu

Před turnajem, který se konal v první polovině července, jsme pozvali tým BEDNAR do výrobního závodu, abychom společně zhodnotili dosavadní spolupráci a hráčům představili moderní výrobní závod. V letošním ročníku Farming Simulator League se koná celkem šest on-line turnajů, které odstartovaly v polovině května a potrvají až do konce října. Zatím nejlepšího výsledku dosáhl tým BEDNAR ihned v prvním turnaji, kdy se umístil na druhém místě.

Tým BEDNAR ve složení (zprava): Josef Emmer, Michal Melicher, Václav Sklenák a David Hudeček

Tým BEDNAR ve složení (zprava): Josef Emmer, Michal Melicher, Václav Sklenák a David Hudeček

Jak si ve hře vede a spolupráci oceňuje BEDNAR tým?

„V soutěži jsme uznávaný tým, který dokázal překvapit hodně týmů už od 1. sezony, ve které jsme se umístili na 7. místě jako JZD CZECH. Tehdy ještě bez sponzorství, kdy jsme si tým vedli sami. Před začátkem 2. sezony nás Giants Software propojil se společností BEDNAR FMT. Následně jsme se setkali v Praze a dohodli se na spolupráci. Nyní v 3. sezoně jsme na 3. místě v tabulce mezi 16 týmy, ale máme před sebou ještě 4 turnaje, tak doufáme v ještě větší úspěšnost. Jsme rádi, že jsme dostali možnost této spolupráce, neboť tento typ eSportu se u nás ještě nedostal do obecného povědomí a velice si vážíme, že můžeme reprezentovat jak Českou republiku, tak společnost BEDNAR FMT ve žlutočerných barvách,“ shodují se zástupci týmu.

Co baví jednotlivé členy týmu BEDNAR na hře Farming Simulator?

Baví mě na tom nejvíce ten široký výběr strojů. Rok od roku nabízí hra Farming Simulator víc a víc možností, co je možno ve hře dělat. Je to hlavně oddechová hra, u které si odpočinu.

Michal Melicher (Měli)

Aktuálně nehraji hru samostatně, ale věnuji se pouze Farming Simulator League. Trénuji společně s týmem na turnaje, je to záživnější a dravější.

Václav Sklenák (Ventil)

Hra mě velice baví, rád hraji simulátory tohoto typu, hru aktivně streamuji pro diváky. Jsem ambasadorem a partnerem vydavatele hry Giants Software ve Farming Simulátoru pro Českou republiku.

Josef Emmer (Chosse)

Farming Simulátor je pro mě odpočinková hra, kterou hraji rád s přáteli, baví mě velmi široký výběr reálných strojů, rád pracuji s čelním nakladačem nebo obecně se stroji k manipulaci s balíky nebo dřevem. Farming Simulator League beru jako obrovskou výzvu, jsem soutěživý a musím vyhrávat! Jako kapitán vedu náš BEDNAR tým a snažím se nás posunout do čela této soutěže.

David Hudeček (Hyper)

Za společnost BEDNAR FMT gratulujeme k týmu dosažením výsledkům, děkujeme za propagaci značky a přejeme hodně úspěchů i v dalších turnajích!

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area