Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Dodávka „vojenských“ mulčovačů do Švédska

BEDNAR mulčovače MULCHER jsou populární v celém světě zejména díky technickým řešením, které z nich dělá výkonné stroje do těch nejtěžších podmínek. Již je to několika let, kdy BEDNAR dodal první kusy mulčovačů švédské armádě. Protože se tyto stroje osvědčily v drsných podmínkách švédských vojenských základen, BEDNAR se stal opět dodavatel Mulcherů na příští roky.

Vojenská barva

Oproti první zakázce se změnily podmínky objednavatele, základní podmínkou byl kód barvy, který odpovídá vojenským požadavkům, tak aby byl stroj co nejméně nápadný a ladil s dalšími vojenskými stroji. BEDNAR musel upravit technologii tak, aby na zinkované části stroje byly nastříkány požadovanou tmavě zelenou barvou. Barva byla nanesena na zinek, takže stroje jsou nenápadné a velmi rezistentní. Ty části stroje, které jsou v zemědělské verzi žluté, jsou ve vojenské verzi černé.

Výbava na víc

Kromě změny barvy byly rozšířena výbava o box pro náhradní nože. Od strojů se očekávají velké denní výkony v drsných podmínkách, obsluha musí mít opotřebitelné díly při ruce pro případ urgence.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area