Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

DAŇHEL AGRO PŘEDAL DLÁTOVÝ PLUH TERRALAND TN DO PODNIKU SELEKTA PACOV

DAŇHEL AGRO předal dlátový pluh TERRALAND TN do podniku Selekta Pacov

V úterý 2. dubna proběhlo předání nového dlátového pluhu TERRALAND TN 3000 HM7R do podniku Selekta Pacov, a.s. Stroj dodal náš nový dealer DAŇHEL AGRO a.s., se kterým spolupracujeme v oblasti prodeje a servisu naší techniky pro jižní Čechy, část středočeského kraje a část Vysočiny od začátku letošního roku. TERRALAND ihned po předání zamířil na pole, kde začal připravovat půdu před sázením brambor.

SELEKTA Pacov a.s.

Podnik patří mezi špičku v českém šlechtitelství brambor. Z celkové výměry 865 ha má na více než 150 ha tuto pro Vysočinu typickou plodinu. Z toho je minimálně 100 ha šlechtitelských porostů. V podniku se kromě pěstování brambor zaměřují na živočišnou výrobu. Se špičkovými výsledky chovají kolem 350 dojnic a 100 býčků.

Zleva, Michal Sláma, obsluha stroje; Jiří Kuran, obchodní zástupce DAŇHEL AGRO; František Kos, obchodní zástupce BEDNAR FMT

První nastavení dlátového pluhu TERRALAND TN 3000 HM na poli nedaleko Pacova

Vzhledem k významné produkci živočišné výroby v podniku přizpůsobují i skladbu plodin tak, aby si vytvořili potřebnou zásobu krmení. Kromě pěstování brambor se tak v podniku starají o téměř 120 ha trvalých travnatých porostů. Mezi jejich další pěstované plodiny patří kukuřice, pšenice, ječmen, řepka, jetel a další víceleté pícniny.

Dlátový pluh si díky hydraulickému jištění bez problému poradí i v kamenitých půdách

TERRALAND TN 3000 HM7R zvládá intenzivně zpracovat půdu v rozmezí pracovních hloubek 20–45 cm

První hektary s dlátovým pluhem TERRALAND TN

Setí plodin a sázení brambor je v plném proudu, a tak okamžitě po dodání byl TERRALAND TN 3000 HM7R nasazen do práce. Při ní během naší návštěvy zpracoval v agregaci s traktorem Massey Ferguson 8650 o výkonu 240 koní prvních 5 ha.

První dojmy z práce s dlátovým pluhem nám sdělila obsluha stroje, pan Michal Sláma: „Na práci jsem se těšil. Uvedení stroje do provozu bylo rychlé a bezchybné. Díky hydraulickému jištění si stroj poradí i s našimi kamenitými půdami. Díky kamenitým podmínkám jdu do hloubky 30 cm a zvládám zpracovat kolem 2,5 ha/hod. Práce mi pěkně ubývá, a to se mi líbí.“

Aktuální DEMO Tour u DAŇHEL AGRO

Vybíráte nový secí stroj, diskový podmítač nebo předseťový kompaktor? Pak neváhejte! Máte příležitost vyzkoušet si některý z těchto strojů přímo na své farmě. Přesvědčte se sami o kvalitě a výborné práci strojů BEDNAR. Pro více informací volejte obchodního zástupce DAŇEL AGRO, Zdeňka Lišku, na telefonní číslo +420 604 224 699.

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area