Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

ZOD „Bratranců Veverkových“ Živanice zakládá porosty secím strojem OMEGA OO 6000L již několik let

Jarní zakládání porostů je již za námi. Podniky vlastnící stroje od českého výrobce BEDNAR mají úspěšně zaseto a nyní se věnují zakládání porostů kukuřice. V dnešní reportáži se vrátíme v čase a představíme vám společnost, která již řadu let využívá secí stroj OMEGA OO 6000L. Jedná se o družstvo hospodařící v Pardubickém kraji, ZOD „Bratranců Veverkových“ Živanice. O zkušenosti se secím strojem se s námi podělil předseda představenstva pan Hejna. Podívejte se na videoklip a zjistěte více.

Co rozhodlo o nákupu secího stroje?

„Podnik hospodaří z 65 % na písčitých půdách, proto je zde hospodaření velmi složité a je kladen velký důraz na kvalitní založení porostu. O pořízení nového secího stroje se začalo uvažovat v roce 2014 a ve srovnatelných podmínkách se zkoušely různé značky a typy secích strojů. Zpracování půdy a založení porostu nám přišlo nejlepší od secího stroje BEDNAR OMEGA,“ vysvětluje předseda představenstva pan Hejna.

Secí stroj je vybaven hydraulickou smykovou lištou CRUSHBAR

Precizní předseťová příprava díky coulterové sekci

ZOD Bratranců Veverkových Živanice

Družstvo hospodaří na 1 450 ha zemědělské půdy a má rostlinnou i živočišnou výrobu. V živočišné výrobě se zaměřuje na chov červenostrakatého skotu s mléčnou produkcí a výkrmem býků.

Díky systému PSP je osivo uložené do stejné hloubky v celém záběru stroje

Secí stroj je agregován s traktorem Fendt 724 Vario

S námi je radost hospodařit. [email protected] BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area