Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Workshop meziplodin, Miss Agro a stroje BEDNAR na ČZU

Workshop meziplodin, Miss Agro a stroje BEDNAR na ČZU

Přednášky o precizním zemědělství, které se konaly na akademické půdě České zemědělské univerzity v Praze, byly letos spojené s akcí Miss Agro a společnost BEDNAR byla u toho. V budově studijního a informačního centra se účastnila přednášek v kongresovém sále, představila svůj secí stroj v prostorách před menzou a podpořila studentku Technické fakulty v soutěži krásy Miss Agro. Více informací přinášíme v této krátké reportáži.

Sál České zemědělské univerzity, kde po celý den probíhaly přednášky

Výstavní plocha před menzou ČZU, kde byly k vidění sečky a půdozpracující stroje

Semináře se zaměřily na pěstování meziplodin

Po prezentaci všech účastníku zahájil workshop v 9:00 hod vedoucí Centra precizního zemědělství ČZU. Po přivítání návštěvníků, kterých bylo více jak 70, následovaly přednášky pozvaných odborníků na téma Meziplodiny – základ biotronické intenzifikace. Za zmínění určitě stojí přednáška o pěstební technologii s využitím pomocných plodin. Dále následovaly příklady z praxe. V té Centrum precizního zemědělství při ČZU spolupracuje se společností BEDNAR. Praktickým příkladem této spolupráce jsou založené porosty meziplodin secím strojem OMEGA OO 6000 FL v roce 2018 v Pardubickém kraji u Vysokého Mýta.

Secí stroj OMEGA OO 6000 FL vybaven výsevní jednotkou ALFA DRILL 400

Představení secího stroje návštěvníkům se ujal marketingový ředitel David Ryčl

Po krátké pauze následovala prezentace u samotných strojů. Měli jste možnost si prohlédnout již zmiňovaný secí stroj OMEGA OO 6000 FL, který byl osazen secí jednotkou ALFA DRILL 400 určenou pro přísev meziplodin. Tato kombinace účastníky semináře velmi zaujala. Po skončení prezentací strojů následovala komentovaná prohlídka ploch porostů meziplodin a jejich směsí na demonstračním a experimentálním pozemku.

Soutěž o nejkrásnější dívku ČZU

Již 21. ročník oblíbené soutěže Miss Agro navštívilo i za nepříznivého počasí tisíce návštěvníků. Za zmínku určitě stojí i našlápnutý program, který si diváci užívali hned na dvou pódiích. Hlavní stage lákala diváky nejen na promenádu deseti finalistek, ale také na vystoupení kapel. Mezi krásnými finalistkami byla i společností BEDNAR podporovaná Kristýna Hanušová. Na závěr večera následovalo vyhlášení soutěže. Kristýna vyhrála Miss Sympatie 2019, které tímto gratulujeme.

Podporovaná Miss

Kristýna studuje čtvrtým rokem Technickou fakultu, obor Obchod a podnikání s technikou. Nejenže mezi její koníčky patří samotné studium fakulty, ale také se efektivně věnuje pole dance, který vyučuje jako lektorka. Od roku 2017 v tomhle sportu aktivně soutěží a zúčastnila se i mistrovství České republiky.

Přihlížející návštěvníci semináře byli velmi uchváceni prezentací sečky BEDNAR

Kristýna Hanušová a BEDNAR TERRALAND TN 3000

Finalistku Miss Agro a vítězku Miss Sympatie 2019 můžete osobně potkat na polním dnu BEDNAR, který se koná ve středu 29. 5. 2019 nedaleko Městce Králové ve Středočeském kraji.

Neváhejte a registrujte se na speciálních webových stránkách www.polnidenbednar.cz. Registrací získáte dárek a ušetříte čas s vyplňováním údajů u vstupu. Těšíme se na vaši návštěvu!

S námi je radost hospodařit BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area