Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Společnost JOSKIN DistriTECH se stává importérem strojů značky BEDNAR do Belgie

BEDNAR, devátá silná značka, se připojí k dalším 8, které společnost JOSKIN DistriTECH již nabízí. Značka BEDNAR, pocházející z České republiky, se těší mezinárodní pověsti, jež zcela jistě uspokojí potřeby belgických zemědělců.

Společnost BEDNAR FMT byla založena v roce 1997 panem Ladislavem Bednářem. V současnosti nabízí více než 40 různých modelů strojů na zpracování půdy, setí, meziřádkovou kultivaci, mulčování, aplikaci hnojiv a management posklizňových zbytků.

Pomocí těchto strojů se značka BEDNAR snaží nabízet technologické linky přizpůsobené všem podmínkám a vhodné pro všechny společnosti a podniky bez ohledu na jejich velikost! To je hlavní důvod, proč najdete stroje značky BEDNAR ve více než 39 zemích po celém světě. Pracují tam ve zcela odlišných klimatických a půdních podmínkách, a to vždy k naprosté spokojenosti svých majitelů.

Je třeba zdůraznit, že jednou z předností značky BEDNAR je, že vždy naslouchá uživatelům, aby jim nabízela inovace, které pro ně budou představovat vysokou přidanou hodnotu. Značka BEDNAR spolupracuje s předními farmami na testování nových technologií zpracování půdy, výživy rostlin a zakládání porostů. Na základě získaných výsledků společnost vyvíjí progresivní stroje, které zlepšují rostlinnou produkci navzdory dnešním výzvám: „V našem portfoliu produktů musíme najít stroje, které nabízí odpověď na základní trendy, jako jsou zachování půdní vlhkosti, zvyšování podílu organické hmoty v půdě, omezení aplikace glyfosátů, efektivní a cílené používání průmyslových hnojiv a opatření na ochranu proti erozi, a to vše při zachování výnosového potenciálu rostlin,“ říká Ladislav Bednář.

1 služba + 9 specialistů = 10 dobrých důvodů, proč si vybrat JOSKIN DistriTECH!

S ohledem na všechny tyto přednosti je společnost JOSKIN DistriTECH přesvědčena, že vedle již 8 nabízených značek, posílí značka BEDNAR její identitu a uspokojí výběr zemědělců.

Již nyní se můžete těšit na prezentaci značky BEDNAR při příležitosti tradičních dnů otevřených dveří společnosti JOSKIN, které se budou konat od 5. do 9. ledna 2023. Příznivci zemědělské techniky, zapište si datum do diáře!

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area