Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Secí stroj OMEGA OO 4000 Ferti a diskový podmítač SWIFTERDISC XO 6000 F ve východním Kazachstánu

Zemědělství ve východním Kazachstánu patří mezi nejdůležitější v zemi, protože se orná půda nachází na 70% jeho regionu. Na této půdě pěstují plodiny jako kukuřice, oves, proso, ječmen, pohanka, rýže, cukrová řepa, jarní a ozimá pšenice. Více informací pro vás přinášíme v této reportáži.

Květnový polní den v Kazachstánu

Dealer Turkuaz Machinery pro Kazachstánský trh uspořádal polní den se stroji BEDNAR. Ten se konal 2. a 3. května v obci Borodino, okres Zyryanovsky ve východním Kazachstáně. Dealer na něm předvedl secí stroj s přihnojením OMEGA OO 4000 Ferti a diskový podmítač SWIFTERDISC XO 6000 F.

Traktor Kirovets K-744 (330 koní) v agregaci s diskovým podmítačem SWIFTERDISC XO 6000 F o pracovní šířce 6 metrů

Několik účastníků polního dne ve východním Kazachstánu

Farma KH Borodino

Farma hospodaří na více než 3000 ha a zabývá se pěstováním následujících plodin: 1500 ha slunečnice, 600 ha ječmene, 500 ha jarní pšenice, 300 ha ovsa, 100 ha súdánské silážní trávy a 100 ha pivovarnického ječmene.

Turkuaz Machinery

Dealer společnosti BEDNAR v Kazachstánu funguje již 16 let. Během této doby prošel dynamickým vývojem a stal se předním dodavatelem zemědělských strojů. Turkuaz Machinery nabízí svým zákazníkům celou škálu vybavení a služeb. Je vždy připravena poskytnout široký sortiment náhradních dílů. Zároveň zaměstnává více než 600 vysoce kvalifikovaných pracovníků, včetně 150 technických specialistů servisního oddělení. Finanční stabilita, výborné obchodní vztahy a ověřená firemní etika přinášejí Turkuaz Machinery vysokou angažovanost vůči svému klientovi, což vede k vysoké úrovni interakce.

Borodino Kairat Kalibekovich, ředitel farmy KH, a Oguz Kuran, vedoucí prodeje zemědělských strojů Turkuaz Machinery na polním dni u obce Borodino

Kirovets K-744 a secí stroj OMEGA 4000 Ferti s pracovní šířkou 4 metry

Secí stroj OMEGA OO_Ferti

Na polním dni v Kazachstánu byl představen univerzální secí stroj lehké koncepce s diskovou přípravou půdy. Ten umožňuje výsev různých typů plodin s velkou variací výsevku, jak v systému konvenční technologie (orba), tak v minimalizačních systémech s možností přihnojování. Velkou výhodou secího stroje OMEGA je uložení diskových sekcí do X. Navíc díky přetlakovému zásobníku je možné dávat i větší dávky hnojiv.

Odbornému nastavení secího stroje OMEGA OO 4000 Ferti přihlíželi návštěvníci polního dne

Kirovets K-744 se secím strojem OMEGA OO 4000 Ferti v Kazachstánu

Ing. Vladimir Petroshenko Area manager Kazakhstan BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area