Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Rychlá dodávka náhradních dílů i v nelehké době

Současná situace s dodávkami komponentů od výrobců pro samotnou výrobu i opotřebitelných dílů negativně zasáhla veškerá odvětví. Víme, že v zemědělství je zapotřebí na pole vyjet ve správný čas. Ke správně odvedené práci je zapotřebí mít stroj osazen požadovanými opotřebitelnými díly. I přes složitou situaci dodržujeme naše závazky a náhradní díly dodáváme zákazníkům ve stanoveném čase.

Rozšíření kapacity skladovacích ploch

Centrální sklad náhradních dílů společnosti BEDNAR FMT se nachází v Kostelci nad Orlicí, nedaleko výrobního závodu společnosti. Jedná se o kryté haly, ve kterých jsou skladovány opotřebitelné díly s přilehlými venkovními plochami, kde jsou uskladněny větší kusy materiálu, například v podobě pěchů. Z důvodu rozšiřování výrobního portfolia i požadavku na uskladnění většího počtu dílů se v letošním roce plánuje další navýšení skladovací kapacity. Například jen v roce 2021 vydal centrální sklad více než 1 000 000 položek.

Sledování dodávky dílů v reálném čase

V letošním roce jsme pro zkvalitnění našich služeb přistoupili k automatickému odesílání sledovacího odkazu přepravce. V reálném čase tak můžeme snadno zjistit, kde se zásilka s náhradními díly právě nachází a dle toho odhadnout, kdy zásilka dorazí na místo určení. Téměř 65 % zásilek expedujeme do druhého dne od objednání.

Rozšíření nabídky LONG LIFE opotřebitelných dílů

Postupně rozšiřujeme i nabídku opotřebitelných dílů v provedení LONG LIFE. Jedná se o díly s karbidovými pláty, které nabízí větší odolnost dlát, křídel, prutů i hrotů. Opotřebitelné díly LONG LIFE podstatně snižují náklady na opotřebitelné díly, ale také snižují čas strávený výměnou jednotlivých dílů z důvodu jejich vyšší životnosti a odolnosti. Letos jsme uvedli do prodeje nové LONG LIFE dláta (40 a 50 mm) s kapsou pro stroje TERRALAND TN, TN_PROFI a TO. Speciální provedení dlát s kapsou urychlí výměnu dlát a zároveň díky kapse chrání špičku slupice proti abrazi. Nabídka dílů LONG LIFE byla rozšířena i na stroje VERSATILL VO_PROFI v podobě radličky 200 mm nebo dláta 40 mm.

Pro přehled nabídky opotřebitelných dílů navštivte novou webovou platformu prezentace: Konfigurátor náhradních dílů

Pro nejlepší kvalitu práce je vždy nejlepší volit originální náhradní díly! Nákupem originálního náhradního dílu získáte garanci kompatibility, kvality práce i životnosti výrobku. Nezapomínejte, že možným problémům se dá předejít důkladnou předsezonní a posezonní prohlídkou stroje, během které zjistíte stav jednotlivých opotřebitelných dílů.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area