Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Rozšíření nabídky čelních zásobníků BEDNAR o nový model SEED BOX SB 1600

Značka BEDNAR přináší ve své nabídce široké portfolio zásobních vozů a nesených zásobníků. Jedná se o jednokomorové, nebo dvoukomorové provedení strojů s konstrukcí pro univerzální využití – k distribuci osiva nebo hnojiva. Nový model čelního zásobníku SEED BOX SB 1600 nabízí zdokonalený výhled a řadu osvědčených konstrukčních řešení.

SEED BOX SB je ideálním řešením čelního zásobníku. Zásluhou nového designu nabízí výborný výhled. Zajímavou výbavou tohoto stroje jsou aplikační ramena. Umožnují aplikaci hnojiva nebo osiva meziplodin na povrch půdy bez nutnosti montáže distribučního potrubí a rozdělovací hlavy na stroj agregovaný s traktorem,“ popisuje důvody vývoje stroje Jan Bednář, obchodní ředitel společnosti.

Nový model čelního zásobníku SEED BOX SB 1600

SEED BOX je nesený čelní jednokomorový zásobník určený primárně k založení porostů ve spojení například se secí lištou CORSA CN. Využití nachází i při zakládání meziplodin v meziřadí širokořádkových rostlin v agregaci s meziřádkovým kypřičem ROW-MASTER RN.

Čelní zásobník SEED BOX SB jednoduše zapojíte do předního tříbodového závěsu traktoru. Osivo nebo hnojivo poté pneumaticky putuje k dalšímu stroji agregovanému s traktorem.

Objem zásobníku činí 1 600 litrů. SEED BOX SB využívá osvědčeného konstrukčního řešení přetlakového zásobníku. Díky vzduchotěsnému uzavření vzniká v zásobníku přetlak. Přetlakové řešení mnohonásobně zvyšuje kvalitu přesnosti dávkování hnojiva, a to i vyšších aplikačních dávek nebo méně kvalitního hnojiva.

Nastavení dávek i ovládání čelního zásobníku představují velice snadné úkony. Nesený zásobník SEED BOX SB lze ovládat pomocí systému ISOBUS na monitoru traktoru nebo pomocí řady vlastních terminálů BEDNAR.

Výborná viditelnost na poli i během přepravy

Nesený čelní zásobník SEED BOX SB má speciální tvarování pro bezpečnou práci. Z kabiny traktoru je výborný výhled na prostor před zásobníkem. Zásobník má i osvětlení pro přepravu a výkonná světla pro práci v noci.

Čelní zásobník SEED BOX SB může být osazen speciálními aplikačními rameny. Umožňují distribuci hnojiva nebo například meziplodin na povrch půdy. K dispozici je v rámci volitelné výbavy i pěch V-RING nebo dodatečné závaží o hmotnosti 200 kg.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area