Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Předání nového diskového podmítače ve společnosti Rustico Vysoká s.r.o.

Rustico Vysoká s.r.o. sídlící nedaleko obce Rožmitál pod Třemšínem je malá rodinná firma. Hospodaří na vlastních 80 ha orné půdy, zabývá se především provozováním služeb v zemědělství – chemickou ochranou rostlin, zpracováním půdy, mulčováním, sklizní obilovin a zemědělskou dopravou. Ve Vysoké u Příbrami jsme se během zimy sešli se zástupcem společnosti STROM Západ – p. Karlem Maškem (vedoucím servisu), abychom společně předali nový diskový podmítač Swifterdisc XO 6000F.

Testovány byly diskové podmítače Atlas AO a Swifterdisc XO_F

V rámci předváděcích akcí pořádaných obchodním zastoupením STROM Západ – středisko Milín byly letos v létě v Rusticu představeny obě verze našich diskových podmítačů. Jako první byl testován lehký diskový podmítač Swifterdisc XO 5000F s integrovanou pojezdovou nápravou před zadní utužovací válce a hloubkou zpracování do 12 cm. Jako druhý byl rovněž v ostrém provozu vyzkoušen těžký diskový podmítač Atlas AO 5000 s disky o průměru 620 mm umožňující hloubku zpracování až do 16 cm. Jak uvedl jednatel společnosti pan Tomáš Němec: „Oba stroje odvedly perfektní práci, ale o to těžší bylo rozhodování, pro který typ stroje se rozhodnout.“

Letní testování Atlasu AO 5000.

Práce Atlasu AO 5000 v řepkovém strništi s nastavenou hloubkou zpracování 10 cm.

Zvítězila univerzálnost použití před hloubkou zpracování půdy

Po střízlivé úvaze bylo ale nakonec jasno. Protože se společnost Rustico zabývá převážně provozováním služeb v zemědělství padla nakonec volba na lehký diskový podmítač Swifterdisc XO6000F včetně secí jednotky AlfaDrill. Dle slov pana Tomáše Němce: „Ohromný dojem na nás udělala možnost použití stroje nejen jako diskového podmítače s možností výsevu meziplodin, ale díky přednímu páskovému smyku ho můžeme využít i jako předseťový kompaktor. Tuto možnost nám ještě nikdo nenabídl, jsou to takové tři stroje v jednom.“

Obch. zástupce STROM Západ p. Pavel Jirsa (uprostřed) vysvětluje zásadní rozdíly mezi diskovými podmítači: Atlasem AO a Swifterdiscem XO_F.

Secí jednotka Alfa Drill pro přísev meziplodin.

Poděkování za spolupráci

Díky vynikající spolupráci s obchodním zastoupením společnosti STROM Západ – p. Pavlem Jirsou se tak podařilo po představení obou diskových podmítačů úspěšně uzavřít obchodní jednání a vyhovět tak potřebám dalšího zákazníka. Jednateli společnosti panu Tomáši Němcovi a jeho spolupracovníkům přejeme hodně zdraví, štěstí a pracovních úspěchů s novým podmítačem. Děkujeme za projevenou důvěru a společně se budeme těšit na představování dalších strojů z výrobního portfolia naší společnosti.

Nový SwifterDisc XO 6000F bude agregován s traktorem Case 225 s navýšením na 290 HP.

Předání nového XO6000F: p. Tomáš Němec (uprostřed) majitel společnosti Rustico Vysoká s.r.o., obsluha stroje p. Aleš Pechar (vlevo) a vedoucí servisu STROM Západ p. Karel Mašek (vpravo).

Petr Bezděkovský

obchodní zástupce pro Jižní Čechy BEDNAR FMT středisko Sedlec u Českých Budějovic

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area