Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Pětiradličný Terraland pro traktory o výkonu 150 až 200 koní

O „velkých“  Terralandech pro silné třistakoňové traktory jsme psali již několikrát. Máme ale ovšem řešení i pro farmáře s traktory o výkonu 150 až 200 koní. Právě pro ně nabízíme dlátový pluh Terraland v provedení 5 radlic s křídly na 3 metry záběru stroje, modelově označený jako TN 3000 5R. Příslušenství k této verzi stroje je shodné jako k ostatním modelům dlátových pluhů Terraland – hydropneumatické jištění, boční hrotové válce, boční clony, dláta 40/80 mm Long-life nebo přihnojovací rozvody.

Dobré řešení do přeschlých půd

Na farmu pana Jana Hucla v Kozolupech na Plzeňsku jsme pěti radličný Terraland přivezli z kraje měsíce srpna. V tu dobu v celé republice panovalo nesmírné sucho. Vyzkoušení stroje na farmě bylo velice úspěšné, stroj a jeho práce se panu Huclovi tak líbili, že tento Terraland zakoupil. „Stroj odvádí výbornou práci, měli jsme strach, jestli to traktor utáhne. Nakonec to v našich podmínkách traktor o výkonu 180 koní v pohodě zvládá,“  komentuje pan Hucl.

Agregace s traktorem o výkonu 160 koní

Spokojenost s Terralandem vyjádřil také soukromý zemědělec pan Richard Menčík z Dobré Vody na Jičínsku, který je také zároveň majitelem předseťového kompaktoru Bednar Swifter SO 5000. „Mám to sepřažené s traktorem John Deere 6830, což je asi 160 koní a jde to krásně. Jezdím okolo 11 km/h, spotřebou mi to vychází okolo 13 litrů na hektar při hloubce 35 – 40 cm,“ komentuje pan Menčík.

Podrývání souvratí, ale i celých pozemků

Rodinná farma Polákových z Lochenic na Královéhradecku, jako jedni největších pěstitelů kvalitní české zeleniny v této oblasti, měli předváděcí TERRALAND také zapůjčen.  Pan Josef Polák ml. hodnotí TERRALAND„Suprová mašina – Terraland jsme zkoušeli, jak k podrývání souvratí, tak i celých pozemků a na porostech je to vidět.“

Ondřej Koníček Oblastní a produktový manažer tel. +420 725 781 290 [email protected]

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area