Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Nový Terraland se předvedl na jižní Moravě…

Před dvěma týdny jsme přijali pozvání od pana Ing. Jaroslava Svobody z Agro Podlužanu Prušánky. Na pozemcích za obcí Prušánky se rozhodl pan Svoboda otestovat současnou nabídku strojů na zpracování půdy předních tuzemských a světových výrobců…

Levné, rychlé zpracování…

Většina firem předvedla převážně dlátové kypřiče a podmítače, které se prezentovaly vesměs podobným výsledkem práce. My jsme se rozhodli předvést novinku letošního roku z produktové řady dlátových pluhů Terraland a to typ TN 3000 M7R. Tento model umožňuje snadno zpracovat půdy až do hloubky 55cm a to i v podmínkách, kde klasické pluhy nelze použít. A navíc při nižší potřebě koňských sil a s nižší spotřebou paliva.

Své stroje předváděli i přední světový výrobci.  

Terraland TN 3000M7R při práci.

Dobré výsledky jsou již standardem…

Na testovaném úseku jsme si vystačili vzhledem k možnostem tažného prostředku s nastavením pracovní hloubky na 35cm, což bylo ze všech strojů nejvíce. Již po pár metrech jízdy bylo zřejmé, že pozemek byl velmi utužen a tudíž Terraland je zde na správném místě. Po jednom přejetí jsme docílili intenzivního narušení utuženého půdního profilu, čímž se zajistilo lepší okysličení půdy a lepší absorpce vody. 

Výsledek práce ve spojení s ekonomikou provozu a nízkými náklady na pořízení stroje zanechal velmi dobrý dojem ve všech přítomných.

O dlátové pluhy je stále větší zájem. Toto předváedění nebylo vyjímkou. Vzhledem k jejich přednostem se není čemu divit.

Vedoucí konstruktérského týmu STROM Export p. Pavel Syrovátka při kontrole kvality práce a pracovní hloubky.

Ing. Jiří Kvasnička Oblastní manažer pro Moravu

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area