Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Nový model dlátového pluhu TERRALAND TN 4000 HD9 ve sklopném provedení

Dlátové pluhy TERRALAND TN se dlouhodobě řadí mezi jedny z nejprodávanějších strojů od značky BEDNAR. Jejich obliba neklesá a zákazníci, kteří tyto stroje již vlastní, těží z řady agronomických výhod, které jim tyto stroje nabízí (kvalitní zpracování půdy během jednoho přejezdu i v oblasti pod podorniční vrstvou, dosažení vyššího výkonu s nižší spotřebou, provzdušnění půdy nebo narušení utužených vrstev půdy).

„TERRALAND se řadí mezi náš velmi úspěšný produkt. Jedná se o jeden z produktů, kteří si zákazníci ihned vybaví se značkou BEDNAR. Ročně dodáme stovky těchto strojů. Kromě agronomických přínosů přináší stroje TERRALAND TN i řadu konstrukčních a technických výhod, které jsou pro zákazníka benefitem v podobě prodloužené životnosti stroje nebo snadnějšího ovládání. Se zvyšujícím se počtem prodeje a oblibou využívání velkých kolových traktorů o výkonu 350+ koní jsme se rozhodli pro rozšíření modelové řady dlátových pluhů o nový model TERRALAND TN 4000 HD9 ve sklopném provedení,“ popisuje důvod rozšíření portfolia Jan Bednář, obchodní ředitel společnosti.

Nová verze stroje s transportní šířkou do 3 m

Základem dlátového pluhu TERRALAND TN 4000 HD9 je vysoce robustní rám z vysokopevnostní oceli Alform. Ta dodává rámu vysokou robustnost a odolnost při práci i v maximální pracovní hloubce až 65 centimetrů. Dlátový pluh TERRALAND TN 4000 HD9 je osazen devíti slupicemi s roztečí jednotlivých slupic 45 centimetrů. Slupice jsou jištěny hydraulickým NON-STOP jištěním pro náročné kamenité podmínky a těžké nebo utužené půdy.

Hlavní výhodou dlátového pluhu TERRALAND TN 4000 HD9 je sklopné provedení. Je tak umožněn bezpečný transport stroje, protože transportní šířka stroje nepřekračuje povolené 3 metry.

Profesionální řešení 2v1: dlátový pluh i podrývák

Dlátové pluhy TERRALAND TN nabízejí svým zákazníkům snadnou záměnu pracovních orgánů, a tím i možnost rozdílného využití v průběhu roku nebo v závislosti na aktuálních změnách počasí. Pro hloubkové kypření doporučujeme osadit stroj radlicemi ACTIVE-MIX, které mají speciální tvar pro promíchání posklizňových zbytků s půdou, narušení utužených vrstev a hloubkové prokypření. V letním období nebo čistě pro zpracování souvratí nebo kolejových řádků jsou vhodné radlice ZERO-MIX, které provzdušňují a narušují utuženou vrstvu půdy, ale půdu v celém rozsahu nepromíchávají, aby se zabránilo výparu půdní vláhy.

Radlice ACTIVE-MIX je možné osadit dláty o šířce 70 nebo 40 mm ve standardním nebo LONG LIFE provedení, které je navíc opatřeno karbidovými pláty. Pro intenzivní kypření, náročné podmínky nebo práci do maximální hloubky doporučujeme slupice osadit dláty 40 mm. V tomto segmentu strojů na trhu představují tato dláta zajímavý benefit, který konkurence u podobných strojů nenabízí. V případě ZERO-MIX radlic je stroj vybaven kypřicími dláty o šířce 60 mm.

Dlátový pluh TERRALAND TN 4000 HD9 lze osadit zadními pěchy v podobě hydraulicky stavitelného hrotového dvouválce, Cutpack pěchem (vhodná kombinace s radlicemi ZERO-MIX) nebo V-RING pěchem o průměru 630 mm.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area