Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Mezinárodní školení BEDNAR CAMP

Poslední červencový týden se na domácí půdě společnosti BEDNAR v České republice uskutečnilo mezinárodní školení BEDNAR CAMP. Během tří dnů jsme proškolili 350 účastníků z 23 zemí světa. Nechyběli zástupci z Austrálie, Nového Zélandu nebo Kanady.

Pět skupin strojů, pět teoretických stanovišť

V rámci školení jsme pro účastníky připravili pět teoretických stanovišť zaměřených na jednotlivé kategorie strojů. Obchodníkům jsme předali klíčové informace o jednotlivých strojích, hlavní prodejní argumenty a informace o nových možnostech výbavy, které jsou u těchto strojů k dispozici. Nechybělo ani základní srovnání s konkurencí, kterou je pro úspěšný prodej nutné znát.

Praktické předvádění strojů v technologické lince

Během praktického předvádění jsme na pozemku předvedli 10 vybraných strojů, které za sebou pracovaly v názorné technologické lince. Mezi prezentovanými stroji nechyběly například rotační brány KATOR KN, populární prutové brány STRIEGEL-PRO PN, diskové podmítače řady SWIFTERDISC, nový čtyřřadý kypřič FENIX FO_PROFI nebo secí stroje OMEGA OO_FL a EFECTA CE.

Obchodní zástupci měli možnost během školení vidět ještě před samotným uvedením do prodeje hlavní novinky v podobě strojů, které společnost BEDNAR představí během letošního podzimu na výstavě AGRITECHNICA 2023 (novinky pro obchodní rok 2024).

„Pravidelná školení jsou nezbytnou součástí profesionálního zastupování značky. Mottem letošního ročníku bylo „SDÍLENÍ ZKUŠENOSTÍ“. Jsem proto rád, že na školení zavítalo velké množství zástupců celosvětové distribuční sítě BEDNAR z různých zemí, kteří tak mezi sebou mohli hovořit o zkušenostech, navzájem sdílet tipy nebo se zeptat na radu.“ říká Ing. David Ryčl, marketingový ředitel.

S námi je radost hospodařit
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area