Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Farming Simulator League již v červenci

GIANT SOFTWARE pro milovníky počítačové hry se zemědělskou technikou Farming Simulator připravil mistrovství světa. To zahrnuje 14 turnajů po celé Evropě. Souboj o nejlepší herní farmáře začne 27. července 2019 v německém městě Harsewinkel a týmy BEDNAR budou u toho!

Týmy společnosti BEDNAR se utkají o titul šampiona Farming Simulator

Trénink týmu BEDNAR v německé pobočce GIANT SOFTWARE

Co je Farming Simulator League?

Jedná se o mezinárodní turnaj v počítačové hře Farming Simulator. Celkem se uskuteční 14 turnajů, které začnou 27. 7. 2019 a skončí v létě 2020. Část z nich se uskuteční online a zbytek offline na předem stanovených akcích, jako je FarmCon, Agritechnica atd. Na posledním turnaji v roce 2020 se utká nejlepších 16 týmů z celé sezóny o titul šampiona Farming Simulator a výhru 100 000 €.

Team BEDNAR (TB) ze Západočeského kraje

Team FMT (FMT) z Královéhradeckého kraje

Příprava týmů BEDNAR na Farming Simulator League

V průběhu května jsme zavítali do Německého městečka Erlangen, kde má jednu ze svých poboček GIANT Software. Tam našim týmům představili průběh celého šampionátu a jeho pravidla. Po takto stráveném dopoledni následovalo herní odpoledne. Při něm získali soutěžící první zkušenost s herním provedením Farming Simulator League. Zde si naše týmy vyzkoušely různé strategie a celkovou náročnost. Den probíhal v příjemné a přátelské atmosféře a všichni se již nemohou dočkat zahájení Farming Simulator League 27. 7. 2019 v Harsewinkelu.

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area