Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

BEDNAR podpořil organizaci DOMEČKY RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

Společnost BEDNAR je dlouhodobě spojena s Rychnovem nad Kněžnou. Samotná společnost působí v Rychnově od roku 2006, kdy byl zakoupen bývalý areál, který se za uplynulých 17 let proměnil v moderní výrobní závod na výrobu závěsné zemědělské techniky.

Ing. Vojtěch Bednář, Ph.D. a Mgr. David Lepka při slavnostním předání voucheru, který společnost BEDNAR věnovala organizaci DOMEČKY

Ing. Vojtěch Bednář, Ph.D. a Mgr. David Lepka při slavnostním předání voucheru, který společnost BEDNAR věnovala organizaci DOMEČKY

Kromě moderního pracovního prostředí, které poskytujeme našim zaměstnancům, se snažíme podporovat finančně i materiálně místní organizace a spolky na Rychnovsku. Věříme, že právě tyto organizace přispívají k vyváženému komunitnímu životu v regionu. V rámci firemního setkání zaměstnanců BEDNAR z Rychnova, Kostelce a Doudleb, které se konalo v červenu ve westernovém areálu Vochtánka, byla na prodeji lístků do tomboly vybrána částka 43 650 korun.

„Naši zaměstnanci podpořili osoby se zdravotním postižením v zařízení DOMEČKY v Rychnově nad Kněžnou částkou 43 650 Kč. Vybranou částku jsme se jako firma rozhodli zaokrouhlit, znásobit a organizaci DOMEČKY RYCHNOV NAD KNĚŽNOU věnujeme finanční dar ve výši 100 000 Kč,“ říká Petra Vondráčková, vedoucí personálního útvaru BEDNAR v Rychnově nad Kněžnou.

Předání finančního daru proběhlo začátkem září. Předání se účastnil Ing. Vojtěch Bednář, Ph.D., výrobní ředitel společnosti BEDNAR a Mgr. David Lepka, ředitel organizace DOMEČKY.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area