Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Zimní agrotechnické semináře BEDNAR již brzy

Společnost BEDNAR FMT uskuteční zimní agrotechnické semináře napříč Českou republikou již po šesté. Na seminářích tradičně přednášejí odborníci z institutů a organizací zabývajících se aktuální problematikou změny klimatu a udržitelností rostlinné výroby. Vyberte si svůj seminář včas a přijďte se dozvědět něco nového z agronomického know-how. Semináře uspořádá BEDNAR ve spolupráci se STROM PRAHA a DAŇHEL AGRO.

Kdo se s vámi podělí o své agronomické know-how?

V letošním roce se s vámi o své agronomické know-how podělí Dr. Ladislav Bednář, majitel společnosti BEDNAR, Ing. Jan Vopravil Ph.D. z Výzkumného ústavu meliorací a ochrany půdy, doc. Ing. Václav Brant, Ph.D. z České zemědělské univerzity v Praze, Ing. Tomáš Javor DiS ze společnosti AGROEKO Žamberk, Mgr. Jiří Ptáčník a Ing. Ondřej Perlík ze společnosti STROM PRAHA.

Jaké budou hlavní témata?

Obdobně jako v minulých letech vybrala společnost BEDNAR aktuální témata napříč problematikou moderní rostlinné výroby a udržitelného zemědělství v podání skutečných praktiků a odborníků. Hlavní témata naleznete níže. Dále se můžete těšit i na vize společnosti BEDNAR ve zpracování půdy, setí a hnojení.

  1. Biotická intenzifikace rostlinné výroby v precizním zemědělství
  2. Výsledky vyvinutých technologií s využitím strojů BEDNAR
  3. Zpracování půdy v podmínkách sucha s využitím podpor Ministerstva zemědělství
  4. Pokročilé formy automatického řízení pro efektivní hospodaření
  5. Organizace pohybu strojů po pozemku
  6. Správa agronomických a provozních dat pomocí nástrojů John Deere
Jedním z podtitulů cyklu zimních seminářů je myšlenka, že půda, na které nyní hospodaříme, je nám pouze zapůjčena našimi dětmi a my se musíme správnou agronomickou praxí snažit jim ji předat v lepším stavu, než jsme ji získali od našich rodičů.

Kam na zimní agrotechnické semináře?

Zimní agrotechnické semináře BEDNAR se uskuteční od 13. do 21. února 2019 ve čtyřech různých regionech České republiky. První se uskuteční ve Středočeském kraji a poslední v Jihočeském kraji. Konkrétní lokality a termíny se dozvíte zde:

  • 13. února 2019, Zichovec – Pivovar (okres Kladno)
  • 14. února 2019, Choťovice – Hotel na Farmě (okres Kolín)
  • 20. února 2019, Pačlavice – Kulturní dům (okres Kroměříž)
  • 21. února 2019, Týn nad Vltavou – MCKV (okres České Budějovice)
Přijďte i vy získat nové pracovní inspirace na některý ze seminářů. Využijte možnost vybrat si ideální termín na www.seminarebednar.cz.

Podmínky účasti

Účast na zimních agrotechnických seminářích společnosti BEDNAR je ZDARMA. Důležitá je registrace na www.seminarebednar.cz. Díky ní budete mít veškeré potřebné informace o průběhu vámi zvoleného semináře včas a svůj seminář nepropásnete! Pro všechny zúčastněné bude připraveno bohaté občerstvení.

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area