Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Zahraniční delegace na Polním dnu BEDNAR

Informovali jsme vás, že 7. ročník našeho polního dne u Městce Králové navštívilo mnoho zahraničních hostů. Pro všechny byl připraven individuální program, od návštěvy fabriky, přes mezinárodní večeři, až po samotný Polní den BEDNAR 2019. Níže vám přinášíme střípky z návštěvy Ukrajinské delegace.

Ukrajinští hosté před hotelem

Delegace navštívila sídlo společnosti BEDNAR

Nabitý program před polním dnem

Ukrajinští hosté přiletěli do Prahy v úterý ráno. Okamžitě po příjezdu byli ubytováni v hotelu nedaleko Městce Králové a následně navštívili centrálu společnosti BEDNAR v Praze. Zde si prohlédli prostory se zázemím a následně se přesunuli do Rychnova nad Kněžnou, kde je čekala prohlídka výrobního závodu. Po příjezdu do výrobního závodu zamířila delegace nejprve do velké zasedací místnosti, kde jí byla představena historie společnosti. Našim hostům tu také byla sdělena pravidla chování a bezpečnostní pokyny před komentovanou prohlídkou, která začala u lakovny a následovala přes montážní haly k výstupní kontrole kvality strojů. Po vnitřní prohlídce se delegace přesunula ven. Kromě odstavných ploch se stroji čekajícími na expedici zde mohla delegace vidět aktuálně rozestavěnou dvoupodlažní montážní halu, která bude dokončená na konci letošního roku a výroba v ní začne na začátku příštího roku.

Delegace na prohlídce výrobního závodu v Rychnově nad Kněžnou

Mezinárodní večeře, večírek před Polním dnem BEDNAR 2019

Mezinárodní večeře

Ve večerních hodinách následoval společný program pro všechny zahraniční hosty v Hotelu Na Farmě v Choťovicích. Byla pro ně připravená večeře, po které následoval večírek. Toho se samozřejmě účastnila i delegace z Ukrajiny. Na večírku byl pro naše hosty připraven zábavný program a za doprovodu dívčí rockové kapely panovala po celý večer skvělá nálada.

Rozcestník na Polním dnu, který poukazoval vzdálenost do Světových metropolí

Na památeční fotografii z Polního dne BEDNAR se nezapomenulo

Polní den BEDNAR

Poslední den strávily zahraniční delegace na největším polním dnu v České republice. Měly tu možnost prohlédnout si široký sortiment, který společnost BEDNAR nabízí. Také mohly navštívit posklizňovou linku ZS Sloveč, kterou realizovala divize posklizňových linek společnosti BEDNAR. Dále mohly absolvovat prohlídku areálu zemědělské společnosti a dovědět se mnoho informací o ZS Sloveč.

Karel Rais, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista – multimédia

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area