Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Učte se o meziřádkové kultivaci od odborníků

Prohlédněte si unikátní dokument o meziřádkové kultivaci, který pro vás připravila společnost BEDNAR FMT ve spolupráci s odborníky a českými zemědělci. Dozvíte se o výhodách a využití plečkování v moderním zemědělství a spoustu dalších užitečných informací.

Co je meziřádková kultivace?

Provedením plečkování se naruší půdní škraloup, zvyšuje množství vzduchu v půdě a efektivně hospodaří s vodou. Plečkování přináší výhody při pěstování kukuřice a nezbytné je při pěstování cukrové řepy. Více o meziřádkové kultivaci se dozvíte v dokumentu.

Kamera CultiCam přesně navádí meziřádkové kypřiče ROW-MASTER RN a ROW-MASTER RN_S

ROW-MASTER má bezúdržbový paralelogramový závěs jednotek s opěrným hloubkovým kolem.

Výhody plečkování

Hlavními výhodami meziřádkové kultivace jsou přerušení kapilarity, snížení výparů vody a obnovování vzdušného režimu po deštích. Dále zvyšuje vsakovací schopnosti půdy a je dobrým nástrojem pro mechanickou regulaci plevelů. Veškeré ostatní výhody plečkování vám sdělí odborníci a zemědělci v dokumentu.

Práce polních bran v mokrém strništi po ozimém ječmeni u Podbřezí ve východních Čechách.

Pracovní nasazení polních bran ve strništi po řepce u Otnice na Moravě.

Stroje BEDNAR pro precizní meziřádkovou kultivaci

Společnost BEDNAR FMT nabízí pro meziřádkovou kultivaci stroje ROW-MASTER RN a ROW-MASTER RN_S. Konkrétně se jedná o meziřádkové kypřiče určené pro narušení půdního škraloupu v porostu kukuřice, cukrové řepy, slunečnice a jiných řádkových plodin. Plečky BEDNAR jde doplnit snímací optikou CultiCam, která dokáže navádět stroj již od raného vzcházejícího porostu. V průběhu plečkování je možnost kapalného nebo granulovaného přihnojování porostu.

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area