Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Těšte se na nové webové stránky BEDNAR

Společnost BEDNAR pro vás připravuje nové internetové stránky, na které se můžete těšit již toto pondělí, 11. 2. 2019. Dočkáte se moderního designu, nejnovějších informací, nejnovějších strojů a mnoha dalšího. V pondělí máte ten pravý důvod navštívit naše webové stránky a porozhlédnout se tam.

Proč nové webové stránky BEDNAR?

Stávající webové stránky jsou v provozu od srpna 2015 a již nesplňují požadavky moderní doby. Mezi nimi je především funkčnost na mobilních zařízeních. Bez nich se v dnešní době téměř nikdo neobejde. Vezmeme-li v potaz dnešní dostupnost internetu, tak mobilní zařízení začínají zastávat důležitou roli. Toto je jeden z hlavních důvodů proměny webu společnosti BEDNAR.

Obdobně jako se mění trendy v přístupu na internet, tak se mění i požadavky na moderní design. V tomto duchu je připravovaný web velice ucelený, přehledný a intuitivní. Dalším neméně významným důvodem je zpřehlednění portfolia strojů společnosti BEDNAR FMT. Z tohoto důvodu budou nové webové stránky více zaměřené na produkty.

Návštěvnost webu BEDNAR

V posledních letech návštěvnost strmě stoupá. Především z již zmiňovaných mobilní zařízení. Pro představu, v roce 2018 navštívilo naše webové stránky z mobilních zařízení více než dvojnásobek návštěvníků oproti roku 2017. To je poměrně značný nárůst.

Jaké vás čekají změny?

Kromě nového vzhledu a zaměření stránek na produkty se můžete těšit na nejaktuálnější informace a vylepšenou funkcionalitu. Snadno si můžete vybrat svůj stroj, najít distributora nebo objednat předvádění výrobků. Máte náš stroj a potřebujete náhradní díly nebo servis? I v tomto směru vám web pomůže. Nově přibyde záložka se všem podstatným z dění ve společnosti. V ní najdete například tiskové zprávy, grafické materiály a spoustu dalších užitečných informací. Obsah webových stránek, na který jste byli zvyklí, zůstává. Kromě pestré nabídky strojů BEDNAR se stále můžete těšit na pravidelné reportáže s nejnovějšími informacemi z aktuálních trendů v agronomii, technologických směrů a výsledků dosahovaných různými způsoby zpracování půdy, hnojení a zakládání porostů.

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area