Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Stroje BEDNAR na InterAGRO v Kyjevě

Výstava zemědělských strojů InterAGRO 2018 probíhá v Kyjevě od 30. října do 1. listopadu. Návštěvníci si na ní mohli prohlédnout stroje všech předních výrobců zemědělské techniky, kteří na ukrajinském trhu něco znamenají. Mezi ně patří i společnosti BEDNAR FMT, která zde vystavovala několik půdo-zpracujících strojů. O jaké stroje se jednalo? Jak výstava vypadalo? To jsme pro vás připravili v tomto článku.

InterAGRO 2018 se konala v Kyjevě od 30.10. do 1.11.2018.

Společnost BEDNAR FMT vystavovala stroje v hale č. 3.

InterAGRO 2018

Na mezinárodní výstavě zemědělských strojů InterAGRO jste mohli shlédnout inovace a novinky všech zemědělských výrobců, kteří jsou důležití pro Ukrajinské zemědělství. Celková výstavní plocha činila 30 000 metrů čtverečních a vystavovalo na ní více než 300 firem.

V zázemí stánku společnosti BEDNAR FMT probíhala obchodní jednání v přátelském duchu.

Stánek BEDNAR FMT navštívil zástupce ukrajinského ministra zemědělství.

Jaké stroje společnost BEDNAR vystavuje?

Společnost BEDNAR FMT si pro návštěvníky výstavy InterAGRO připravila 4 stroje. Mezi nimi nechyběl secí stroj OMEGA OO_FERTI s možností aplikace hnojiva do meziřádku mezi osivo. Dalším důležitým vystavovaným strojem byl přetlakový zásobník FERTI-CART FC 3500 v agregaci s TERRASTRIPEM ZN8R/45, který je určen pro intenzivní hloubkové zpracování půdy pro pěstování řádkových kultur. Posledním vystavovaným strojem byl širokozáběrový diskový podmítač SWIFTERDISC XE 12000, který je určený pro enormní denní výkony.

Stánek BEDNAR FMT v obležení ukrajinských zemědělců.

Společnost BEDNAR FMT vystavovala nejpřínosnější stroje pro místní farmáře.

Vystavené stroje znají své majitele

Každý stroj, který společnost BEDNAR FMT na výstavě InterAGRO v Kyjevě vystavovala, již zná své majitele. Díky kvalitně strojů a jejich výborně odváděné práci je značka BEDNAR na místním trhu velice oblíbená. Díky tomu si během výstavy každý stroj našel svého majitele. Štastným majitelům gratulujeme ke skvělému rozhodnutí a přejeme jim mnoho odpracovaných hektarů se stroji BEDNAR FMT.

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area