Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Společnost BEDNAR zahajuje v Německu spolupráci s FRICKE Landtechnik GmbH

Společnost BEDNAR neustále posiluje svou pozici v segmentu výrobců závěsné zemědělské techniky a hledá na jednotlivých trzích silné obchodní partnery.

Jsme rádi, že v rámci rozšiřování distribuční sítě se nám v Německu podařilo navázat spolupráci se společností FRICKE Landtechnik GmbH, která bude zastupovat produkty značky BEDNAR na střediscích v lokalitách Röbel / Müritz, Neubrandenburg, Gustow/Rügen, Züssow, Martensdorf a Demmin.

Dirk Ehrhard, BEDNAR Territory Manager pro Německo, společně s vedoucím prodeje Matthias Klaiber ze společnosti FRICKE Landtechnik GmbH

Dirk Ehrhard, BEDNAR Territory Manager pro Německo, společně s vedoucím prodeje Matthias Klaiber ze společnosti FRICKE Landtechnik GmbH

Společnost FRICKE Landtechnik GmbH se řadí mezi jednu z pěti největších společností, které se v Německu zabývají prodejem, dodávkou náhradních dílů a servisem zemědělské techniky. Celkově vlastní společnost 24 středisek a svou působností je rozšířena nejenom v Německu, ale také v sousedním Polsku. Společnost FRICKE Landmaschinen GmbH zastává v Německu roli autorizovaného dealera strojů značky CLAAS.

„Navázání spolupráce se společností FRICKE nám pomůže být zase o něco blíže našim zákazníkům v klíčových oblastech Německa. FRICKE představuje společnost s několika lety zkušeností v oblasti prodeje zemědělské techniky a kvalitním prodejním a poprodejním servisem. To jsou klíčové důvody, proč jsme si společnost FRICKE Landtechnik GmbH vybrali jako dalšího partnera pro zastupování strojů značky BEDNAR na německém trhu,“ říká Ing. Petr Hlavica, regionální manažer pro region západ společnosti BEDNAR.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area