Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Společnost BEDNAR FMT zahajuje spolupráci s klíčovým partnerem v Lotyšsku a Estonsku

Dlouhodobým cílem společnosti BEDNAR FMT s.r.o je nabízet své produkty koncovým uživatelům a zákazníkům prostřednictvím sítě stabilních a silných regionálních partnerů. Jen tak lze totiž uživateli stroje BEDNAR zaručit kvalitní prodejní a především profesionální poprodejní péči v oblasti technické podpory, dodávek náhradních dílů nebo poskytování servisní péče.

Zástupci BALTIC AGRO MACHINERY společně s obchodním ředitelem společnosti BEDNAR FMT s.r.o. Janem Bednářem, majitelem společnosti Ladislavem Bednářem a oblastním manažerem značky BEDNAR Gytisem Slavinskasem

Zástupci BALTIC AGRO MACHINERY společně s obchodním ředitelem společnosti BEDNAR FMT s.r.o. Janem Bednářem, majitelem společnosti Ladislavem Bednářem a oblastním manažerem značky BEDNAR Gytisem Slavinskasem

Produkty značky BEDNAR se v posledních letech úspěšně dostávají do povědomí zemědělců i v náročných podmínkách severských a pobaltských států. Aby společnost dokázala nabídnout stroje BEDNAR většímu počtu zákazníků a navýšila svůj tržní podíl, došlo s účinností od 01.04.2022 k zahájení spolupráce s BALTIC AGRO MACHINERY. Společnosti Baltic Agro Machinery AS a SIA Baltic Agro Machinery budou zastřešovat prodej, servis a dodávku náhradních dílů pro stroje BEDNAR na území Lotyška a Estonska.

O společnosti BALTIC AGRO MACHINERY

Hlavním předmětem podnikání BALTIC AGRO MACHINERY je prodej a poprodejní služby nových i použitých strojů a poskytování profesionálních služeb a zákaznického servisu. V pobaltských státech zaměstnává skupina téměř 300 zaměstnanců a řadí se mezi významného lídra mezi společnosti na tomto území. Společnost spadá do velkého nadnárodního koncernu Danish Agro. V rámci tohoto koncernu spolupracuje společnost BEDNAR FMT s.r.o. již necelé dva roky se společností Danish Agro Machinery A/S, která zastřešuje prodej techniky BEDNAR v Dánsku.

Co očekává od zastupování značky BEDNAR společnost BALTIC AGRO MACHINERY?

„Společnost BEDNAR FMT vnímáme jako dynamickou a moderní společnost. Velmi si ceníme inovativního přístupu společnosti BEDNAR FMT a její schopnosti přizpůsobit se potřebám zemědělců v rychle se měnícím prostředí. Portfolio produktů společnosti BEDNAR FMT přesně odpovídá potřebám našich zákazníků: farmy s výměrou až 8000 ha potřebují nářadí s velkým pracovním záběrem (6,00 – 18 m). Zaměření společnosti BEDNAR FMT na profesionální zemědělství je také dobrým bodem, který nás spojuje. Dalším důležitým faktorem je kvalita produktů. Především budeme nabízet secí stroje. V našich zemích se také stále častěji využívají technologie přímého a pásového setí. S produkty značky BEDNAR budeme mít dobré řešení pro potřeby zákazníků. Diskové podmítače s velkým pracovním záběrem jsou také produktem, který naši zákazníci požadovali – nyní jim můžeme nabídnout sortiment společnosti BEDNAR,“ říká Aivars Metla-Rozentāls, projektový manažer, SIA Baltic Agro Machinery (Lotyšsko).

Zahájení nové spolupráce pohledem obchodního ředitele společnosti BEDNAR FMT s.r.o.

„Jsme rádi, že jsme na základě velkého zájmu ze strany BALTIC AGRO MACHINERY našli společnou cestu a strategii pro zastupování techniky značky BEDNAR na území Lotyšska a Estonska. Zahájení této strategické spolupráce nám umožňuje nabídnout naše stroje většímu počtu zákazníků, o které bude dobře postaráno. Věříme, že stejně jako skvělé výsledky v podobě prodejů techniky CLAAS přinese skupině i prodej techniky BEDNAR,“ říká Jan Bednář, obchodní ředitel společnosti BEDNAR FMT s.r.o.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area