Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Společné aktivity v BEDNAR FMT

Společné aktivity v BEDNAR FMT

Základem úspěchu každé firmy jsou spokojení zaměstnanci. V rámci péče o zaměstnance podporuje společnost BEDNAR FMT nejen pracovní akce, ale také mimopracovní aktivity. Pro zaměstnance pravidelně organizuje teambuildingy, firemní konference, vánoční večírky, letní grilování, sportovní akce a další.

Splutí řeky Otavy

Na konci června vyrazili zaměstnanci BEDNAR FMT spolu s obchodními zástupci z celého světa do Jižních Čech, aby pokořili řeku Otavu. Akce se zúčastnil také majitel společnosti Ladislav Bednář. I přes nepřízeň počasí se podařilo dosáhnout cíle a sjet řeku Otavu ze Sušice do Horažďovic.

Zaměstnanci BEDNAR FMT společně s majitelem JUDr. Ing. Ladislavem Bednářem před splutím řeky Otavy

Zaměstnanci BEDNAR FMT společně s majitelem JUDr. Ing. Ladislavem Bednářem před splutím řeky Otavy

Francouzští obchodní zástupci na raftu s nadšením zdolávají krásnou řeku Otavu

Francouzští obchodní zástupci na raftu s nadšením zdolávají krásnou řeku Otavu


V průběhu několikadenního pobytu si všichni přišli na své. „Kromě splouvání řeky jsme se bavili při hraní bowlingu, stolního tenisu a fotbálku. Večer pak proběhlo grilování. Na závěr teambuildingu jsme navštívili největší zříceninu v České republice, hrad Rabí,“ sděluje grafik Martin Vinař.

Hromadná konference v Rychnově nad Kněžnou

Na konci května se sešli zaměstnanci společnosti BEDNAR FMT v Rychnově nad Kněžnou na společné konferenci. Konference probíhala v přátelském duchu a jejím cílem bylo informovat o dění v rámci všech oddělení ve společnosti. Zúčastnili se jí zaměstnanci nejen z Rychnova nad Kněžnou, ale také z Prahy. Součástí konference byla i podrobná komentovaná prohlídka ve výrobním závodě BEDNAR FMT.

Zaměstnanci se dozvídají připravované plány společnosti od Ing. Vojtěcha Bednáře

Zaměstnanci se dozvídají připravované plány společnosti od Ing. Vojtěcha Bednáře

Lukáš kupec všem zúčastněným představuje nejnovější inovace strojů BEDNAR FMT

Ing. Lukáš Kupec všem zúčastněným představuje nejnovější inovace strojů BEDNAR FMT


Pokoření krkonošských hřebenů

Na přelomu ledna a února a dále v březnu letošního roku se uskutečnily společné akce zaměstnanců v Krkonoších. Cílem bylo zdolání horských hřebenů nad Harrachovem na běžkách. K akci nám řekl několik informací analytik informačního systému Michal Matyi: „Během dne jsme zažili spoustu zábavy. Absolvovali jsme výlet na běžkách. Sjížděli jsme na nich i kousek sjezdovky, což byla pro některé z nás velká výzva. Po výletě jsme byli relaxovat ve wellness centru hotelu.“

Zaměstnanci BEDNAR FMT nad sjezdovkou v Krkonošském Harrachově

Zaměstnanci BEDNAR FMT nad sjezdovkou v Krkonošském Harrachově

Po zdárném zdolání Krkonošských hřebenů se všichni těšili na wellness

Po zdárném zdolání Krkonošských hřebenů se všichni těšili na wellness


Letní grilování v Rychnově nad Kněžnou

Každý červen se koná setkání všech zaměstnanců z výroby v Rychnově nad Kněžnou, které má svou dlouholetou tradici. Koná se pravidelně před začátkem letních prázdnin. Setkání probíhá od odpoledních hodin do pozdního večera. Pravidelně opékáme prase a hraje živá hudba.

Podpora mimopracovních aktivit zaměstnanců

Zaměstnanci společnosti BEDNAR FMT se ve svém volném čase hromadně účastní různých akcí. Mezi ně patří například jeden z nejpopulárnějších závodů překážkového běhu SPARTAN RACE. Dále společné cyklistické výlety, házená a mnoho dalšího. Firma BEDNAR FMT tyto aktivity finančně podporuje.

Mezi podporované mimopracovní aktivity zaměstnanců patří i Volejbal

Mezi podporované mimopracovní aktivity zaměstnanců patří i volejbal

Společná fotka zaměstnanců BEDNAR FMT před startem závodu SPARTAN RACE

Společná fotka zaměstnanců BEDNAR FMT před startem závodu SPARTAN RACE


Cíle společných aktivit zaměstnanců

Především jde o to, aby se zaměstnanci poznali i mimo pracoviště, odreagovali se od všedních pracovních povinností a zkusili si například při teambuildingu na vodě či v horách zdolat cíle, které se třeba na první pohled zdají nepřekonatelné. Při těchto akcích zažíváme s kolegy opravdu nevšední a humorné zážitky, které utužují pracovní kolektiv a přispívají k vytvoření přátelského prostředí ve firmě,“ říká HR ředitel a zástupce jednatele Ing. Petr Procházka.

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o.
[email protected]
Marketingový specialista

 

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area