Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Prezentace zaměstnavatelů a středních škol s účastí BEDNAR FMT

Společnost BEDNAR FMT se zúčastnila 3. ročníku veletrhů s prezentací zaměstnavatelů a středních škol v Královéhradeckém kraji. Tyto veletrhy probíhaly v průběhu podzimu 2018 a vystavovalo na nich 108 vystavovatelů, z toho 28 zaměstnavatelů a 80 středních škol. Jednotlivé akce byly organizované Krajskou hospodářskou komorou Královéhradeckého kraje ve spolupráci s Královéhradeckým krajem.

Kde veletrhy probíhaly?

Prezentace zaměstnavatelů a středních škol se konaly v Náchodě, Trutnově, Rychnově nad Kněžnou, Jičíně a Hradci Králové. Celkem je navštívilo téměř 25 000 návštěvníků. Ti měli možnost seznámit se nejen se studijními, ale i s pracovními možnostmi a příležitostmi.

Jaký je cíl těchto veletrhů?

Významní zaměstnavatelé se společně se středními školami zúčastnili všech veletrhů. Díky tomu návštěvníci zjistili, o jaké absolventy je v regionu největší zájem. Někteří si pomocí veletrhů mohli najít novou práci a ti mladší měli možnost se rozhodnout, jakým správným směrem se vydat. Tento směr můžete nalézt s námi. Více informací o možnostech práce u BEDNAR FMT najdete zde.

Ing. Klára Bečvarovská, BEDNAR FMT s.r.o. HR koordinátor

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area