Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Předváděcí OMEGA OO 6000L v akci

V srpnu se rozjela DEMO Tour s novým secím strojem OMEGA OO 6000L. Předváděcí souprava se zkušenou obsluhou založila porosty přímo na farmách našich zákazníků, nyní si můžete prohlédnout fotografie a video ze zastávky ve Středočeském kraji.

NOVÁ, LEHČÍ KONCEPCE

Secí stroj jsme zákazníkům zapůjčili včetně traktoru a obsluhy.

Omega nabízí přesné uložení osiva do identické hloubky.

Nový secí stroj s plastovým zásobníkem OMEGA OO 6000L je v portfoliu značky BEDNAR FMT od roku 2017 a vyznačuje se především lehkou a robustní konstrukcí, precizní předseťovou přípravou, přesným uložením osiva a pohodlnou kalibrací výsevku. Je určený pro výsev různých typů plodin s meziřádkovou vzdáleností 12,5 nebo 16,5 cm, a to jak v konvenčním systému zpracování půd, tak i v minimalizačním nebo pro přímý výsev do strniště. Secí stroj díky systému systému PSP (Precise Seed Placement) ukládá prostřednictvím diskových secích botek osivo do identické výsevní hloubky v celé šířce stroje a jednotky dokonale kopírují terénní nerovnosti.

Vzrostlý porost řepky založený s výsevkem 2,3 kg/ha při předvádění Omegy OO 6000L ve Středočeském kraji. Založení porostu 15.8.2017, foto porostu z 29.09.2017.

Detailní pohled na rostlinu a kořenový systém. Díky precizní předseťové přípravě díky diskům o průměru 460 mm a coulterové sekci je vytvořeno optimální seťové lůžko.

DEMO TOUR 2017

DEMO Tour soupravy secího stroje OMEGA OO 6000L a traktoru John Deere probíhala po celém území České republiky. V našem regionu Východ jsme OMEGU předvedli u několika zemědělců, v tomto článku můžete vidět fotografie a video ze zastávky ve Středočeském kraji. Zde se zakládal porost řepky ozimé, a to 15.8.2017 s výsevkem 2,3 kg/ha. Souprava jezdila rychlostí okolo 11 km/hod. V naší galerii a na fotografiích výše je zachycen již vzrostlý porost z 29.09.2017. Zákazník byl s prací stroje i výsledným porostem velice spokojený.

Ing. Iva Vančurová marketingový koordinátor STROM PRAHA a.s. – region Východ

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area