Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Představujeme nové jméno

Zpět na novinky

19.
Říjen
2012

Představujeme nové jméno

Na počátku měsíce října se odehrálo v pořadí již třetí setkání celoevropské sítě obchodních zástupců a prodejců techniky STROM, které se pořádá vždy před začátkem nového obchodního roku. V symbolickém středu Evropy, v hlavním městě Praze, se na dvoudenní akci sešlo přes 150 majitelů, obchodních ředitelů a prodejců evropské dealerské sítě. Letošní setkání bylo …

Na počátku měsíce října se odehrálo v pořadí již třetí setkání celoevropské sítě obchodních zástupců a prodejců techniky STROM, které se pořádá vždy před začátkem nového obchodního roku. V symbolickém středu Evropy, v hlavním městě Praze, se na dvoudenní akci sešlo přes 150 majitelů, obchodních ředitelů a prodejců evropské dealerské sítě. Letošní setkání bylo jedinečné a to především díky faktu, že společnost, kromě zhodnocení předešlého roku a představení novinek pro rok nadcházející, odhalila také nový název a nové logo, které bude používat od začátku roku 2014. Tato změna souvisí se skutečností, že se na jaře letošního roku stal jediným vlastníkem JUDr. Ing. Ladislav Bednář poté, co odkoupil podíly svých společníků. Proto společnost od roku 2014 ponese jeho jméno, BEDNAR. Do té doby bude docházet k postupnému přechodu k novému logu.  Tím začíná nová etapa ve vývoji této úspěšné české společnosti.

Oficiální odhalení nového loga

V pondělí 1. 10. 2012 se v TOP HOTELU Praha konal slavností večer, během kterého byly postupně demonstrovány dosažené výsledky, trendy vývoje firmy a plány pro budoucnost. Z bilancování historie firmy STROM Export s.r.o. bylo zřejmé, že z malé firmy se stala firma se silným zázemím a to jak konstrukčním, obchodním tak i výrobním. Na závěr večera, poté co byly představeny všechny úspěchy předešlých let a novinky pro rok příští, byl oficiálně představen nový název. Majitel firmy JUDr. Ing. Ladislav Bednář společně se synem Janem Bednářem, obchodním ředitelem Petrem Procházkou a vedoucím prodeje Davidem Ryčlem  odhalili nové logo BEDNAR.

 

predstavujeme nove jmeno pk1pdioto6  predstavujeme nove jmeno
 Ladislav Bednar, jediný majitel společnosti STROM Export s.r.o. (budoucí BEDNAR).  Na večeru se sešli majitelé, obchodní ředitelé i prodejci evropské dealerské sítě.

 

Změna názvu a změna loga  

 

„Se změnou názvu firmy nastává pro naši společnost zcela nová etapa ve vývoji. Hlavním impulsem pro změnu majetkové struktury byla především blížící se generační výměna ve vedení společnosti “, řekl JUDr. Ing. Ladislav Bednář a doplnil:“ Přechod na nový název a používání nového loga bude plynulý a bude trvat celý příští rok. Během této doby bude společnost používat logo STROM-BEDNAR, aby měli lidé čas si na změnu zvyknout. Do roku 2014 již vstoupíme se jménem a logem BEDNAR“. 

 predstavujeme nove jmeno 0wda76z2ej  17243
Odhalení nového loga společnosti. Nové logo BEDNAR.

Vrchol večera secí stroj OMEGA

Vrcholem večera bylo, kromě odhalení nového loga, také představení nového prototypu secího stroje BEDNAR OMEGA. „Naše firma od roku 2005 zaznamenala raketový růst.  Růstem nemyslím pouze výsledky prodeje, ty jsou pouze jedním z měřítek úspěchu. Další měřítko je i vývoj strojů. Většina našich projektů – strojů, se kterými jsme přišli na trh v posledních 3letech, jsou velmi úspěšné. U nových typů strojů dosahujeme během dvou let vysokého počtu prodaných kusů. To nám zabezpečuje možnost sériové výroby. Poslední 3 roky jsem byl osobně opakovaně dotazován, kdy už budeme mít secí stroj. A právě před třemi lety jsme začali s vývojem secího stroje. Jsem rád, že ji můžeme dnes představit, i když se jedná stále jen o prototyp. Vstupem do segmentu secí techniky naše firma otevírá novou etapu náročného vývoje a testování. Vím, že máme špičkové, zkušené odborníky, kteří společně s našimi testovacími farmami dovedou Omegu k dokonalosti“, řekl Jan Bednář vedoucí exportního oddělení.

 17244  17245
 Pokřtění nového secího stroje Omega.  Nový secí stroj by měl být v portfoliu společnosti v roce 2014. I proto je již označen novým logem BEDNAR.

 

 

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area