Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Polní den s plečkou ROW-MASTER

V průběhu pondělního odpoledne uspořádal v Obratani náš dealer DAŇHEL AGRO a.s. polní den s meziřádkovým kypřičem ROW-MASTER RN 6400. Počínaje tímto dnem také odstartoval DEMO Tour se zmíněnou plečkou. Ta se ihned po ukončení polního dne přesunula na pole podniku AGRIA Obrataň, kde v porostu kukuřice plečkovala plevelné brambory. Chcete i vy vyzkoušet plečku ve svých porostech? Neváhejte kontaktovat obchodního zástupce DAŇHEL AGRO a.s.

Vlastimil Daňhel vítá návštěvníky a zahajuje Polní den s meziřádkovým kypřičem BEDNAR

Tomáš Javor sděluje do kterého místa meziřádku je na základě polních pokusů nejvhodnější aplikovat hnojivo

Průběh polního dne

Polní den začal krátce po poledni přivítáním návštěvníků Vlastimilem Daňhelem, majitelem společnosti DAŇHEL AGRO. Následovala přednáška Tomáše Javora z AGROEKO Žamberk. Hovořil o správné péči porostů kukuřice a využívání hnojiv v průběhu plečkování. Vše v průběhu své prezentace ukazoval na konkrétních příkladech z uskutečněných polních pokusů. Následně Michal Jurníček, vedoucí prodeje pro Českou republiku a Slovensko společnosti BEDNAR, představil meziřádkový kypřič ROW-MASTER RN 6400 a přední zásobník na hnojiva FERTI-BOX FB 2000 F DUAL. Po tomto obsáhlém představení stroje se přešlo k praktickým ukázkám, kde si každý mohl udělat představu o parádní práci plečky. Kromě krásného počasí bylo pro všechny zúčastněné připravené bohaté občerstvení.

Obchodní zástupce společnosti BEDNAR detailně popisuje plečku ROW-MASTER RN 6400

Michal Jurníček hovoří o přesném optickém navádění CultiCam

Máte zájem vyzkoušet si plečku na svých polích?

Jste z jižních Čech, jižní části Středočeského kraje nebo z Vysočiny? Pěstujete kukuřici, slunečnici nebo cukrovou řepu? Chcete vyzkoušet moderní plečku s optickým naváděním a narušit půdní škraloup? Máte zájem mechanicky likvidovat plevel a zároveň zvyšovat své výnosy? Pak neváhejte kontaktovat obchodní zástupce společnosti DAŇHEL AGRO a.s. Konkrétně kontaktujte Zdeňka Lišku, tel.: +420 604 224 699, mail: [email protected] nebo Jiřího Kurana, tel.: +420 733 678 841, mail: [email protected]. Oba se vám budou rádi věnovat a vymyslí nejlepší řešení pro vaši farmu.

Praktické ukázky plečky ROW-MASTER RN 6400 a předního zásobníku na hnojivo FERTI-BOX FB 2000 F DUAL

Meziřádkový kypřič krásně narušil půdní škraloup v porostu kukuřice, čímž půdu nejen provzdušnil, ale také zlepšil její schopnost vsakování srážek

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area