Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Nový pomocník při předseťové přípravě půdy ve společnosti Statek Lomnice s.r.o. a Statek B

Zemědělská firma STATEK LOMNICE s.r.o. a její sesterská společnost STATEK BRANNÁ s.r.o. hospodaří v oblasti Třeboňských rybníků na výměře 1500 ha zemědělské půdy, z toho je přibližně 600 ha orné půdy. Společnost se zabývá jak rostlinnou tak živočišnou výrobou.

Osobní zkušenost se stroji BEDNAR je nejlepší referencí

Jednatelé společnosti se po zapůjčení našeho předváděcího stroje, kterým naše jihočeské středisko Sedlec u Českých Budějovic disponuje, jednoznačně rozhodli pro zakoupení předseťového kompaktoru Swifter SO 7000 do svých dvou firem. Jednatelé se nerozhodli, jak se říká „od stolu“, ale po osobní zkušenosti s našimi stroji Mulcher MZ 4500 a Terraland TN 3000. Ty je přesvědčily, že je na naše stroje spolehnutí. Swifter SO 7000 je tedy již naším třetím strojem na Statku Lomnice a Statku Branná.

 Stanislav Němeček (zástupce společnosti) při převzetí nového Swifter SO 7000.

Vedení farmy hodnotí práci po přejezdu předseťového kompaktoru.

8 operací v 1 přejezdu

Předseťový kompaktor Swifter SO 7000 dokonale připraví půdu před setím během jediného přejezdu, je konstruován na vysokou rychlost a to až 15 km/h a jedním přejezdem sjednotí až 8 pracovních operací. Díky nezávislému uložení pracovních sekcí dokonale kopíruje povrch pozemku. Jedinečné jsou také tandemové Crosskill – drtící válce se samočisticím efektem, perfektní rozdrobení a finální utužení půdy.

Hydraulicky ovládaný přední páskový smyk v akci.

Za přeseťovým kompaktorem se má tzv. „prášit“, to jsou ideální podmínky pro práci.

Závod o čas

Dle jednatelů společnosti, potřebují rychlý a kvalitní stroj, který dokonale připraví seťové lůžko jedním přejezdem těsně pře setím. „Potřebujeme stroj, který bude sečce „ujíždět“, aby secí linka mohla plynule a maximálně využít vhodných podmínek pro setí“. Tohle už je nyní práce pro Swifter SO 7000

Za přeseťovým kompaktorem se má tzv. „prášit“, to jsou ideální podmínky pro práci.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area