Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Nový Mulcher MZ 4500 na Šumavě

Společnost GW Farma s.r.o. se sídlem v Křišťanově je součástí společnosti Zefa Volary s.r.o. a obhospodařuje cca 700 ha luk a pastvin. Specializuje se především na produkci hovězího masa z ušlechtilých plemen skotu Galloway, Aberdeen angus, Salers, Blonde d’Aquitaine a Masný Simentál. Z chovů na šumavských pastvinách deklaruje kvalitu masa bez umělých krmiv, antibiotik a růstových hormonů s kladením důrazu na tradiční způsob zpracování porážených kusů.

Starý Mulcher MC 6000 nahradil novější model MZ 4500

Před novou sezonou jsme se opět setkali na GW Farmě, abychom se informovali na spokojenost s novým strojem. Jak uvedl ředitel provozu Ing. František Vavruška „Se strojem jsme opět velice spokojeni. Po téměř 1000 ha to dělá moc pěknou práci. Ačkoliv je stroj pouze v základní výbavě funguje velice dobře. Taháme ho traktorem o výkonu 115 koní a i ten to zvládá bez problémů. Používat ho budeme na obou farmách, jak tady v Křišťanově, tak na farmě ve Ktiši.“

Hlavní části stroje jsou díky žárovému zinkování vysoce odolné proti rostlinným šťávám.

Práce stroje bez použití protiřádkovací clony.

Poděkování za spolupráci

Testovací provoz nového Mulcheru proběhl na výbornou a nám nezbývá než poděkovat pracovníkům GW Farmy s.r.o. v čele s ředitelem provozu Ing. Františkem Vavruškou za projevenou důvěru při opětovném rozhodnutí pro nákup našeho stroje a společnosti Agrozet České Budějovice (provoz Husinec) za spolupráci při prodeji naší techniky.

Třírotorový polonesený mulčovač má na každém rotoru 2 páry nožů.

Mulcher je agregován s traktorem o výkonu 115 HP.

Starý Mulcher MC 6000 odváděl po léta perfektní práci a proto na GW Farmě opět vsadili na značku Bednar FMT

Ing. František Vavruška – ředitel provozu GW Farma s.r.o. je se strojem spokojený.

Petr Bezděkovský Oblastní zástupce pro jižní a západní Čechy

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area