Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Novinky ze skladu náhradních dílů BEDNAR FMT

Náhradní díly na stroje společnosti BEDNAR FMT se od září expedují z nového skladu v Kostelci nad Orlicí. Jaké výhody přináší nový sklad? Jak probíhá expedice náhradních dílů? To vše se dozvíte v této krátké reportáži.

Proč se sklad náhradních dílů přestěhoval?

Z důvodů navyšování a modernizace skladovacích kapacit jsme přesunuli sklad náhradních dílů z areálu výrobního závodu BEDNAR FMT v Rychnově nad Kněžnou do nových prostorů v areálu společnosti TTV transport v Kostelci nad Orlicí.

Výhody nového skladu?

Nový sklad je mnohem prostornější, modernější a přehlednější. Veškeré náhradní díly jsou k vám expedovány rychleji. Více nám o rozdílech mezi starým a novým skladem sdělil vedoucí skladu náhradních dílů Josef Tošovský: „Před přestěhováním skladu jsme měli kapacitu 810 paletových míst. Tuto kapacitu jsme aktuálně navýšili o třetinu. V současné době máme 1 080 paletových míst na zaskladnění do regálu.“

„V novém skladu máme upravené regály pro zaskladňování dílů, které nelze umístit do běžných regálů. To jsou například kardanové hřídele, pracovní válce a mnoho dalších dílů. Díky tomu máme zvýšenou kapacitu paletových míst volně loženého místa,“ doplňuje vedoucí skladu náhradních dílů.

Průběh expedice náhradních dílů

Každá objednávka náhradních dílů u dealera se zaeviduje do našeho systému. Jak probíhá další postup při expedici náhradních dílů, nám popsal p. Tošovský: „Referent náhradních dílů zarezervuje díl na objednávce. Následně skladník vidí ve čtečce čárových kódů rezervaci, seřazenou podle množství a lokace na skladě. Poté fyzicky postupuje dle toho, jak jej čtečka naviguje ve skladu.“

„Skladník vždy zajede ke konkrétní lokaci, kterou mu ukáže čtečka. Zobrazí mu, jaký díl má z lokace vzít. Každý odebíraný díl načte čtečkou, a zaeviduje tak jeho odebrání. Takto postupuje, dokud nemá v krabici nebo na paletě potřebné náhradní díly. Když má všechny díly, tak se přesouvá do balírny. Díly zabalí dle typu expedice. Expres zásilka musí mít konkrétní tvar. Ekonomická doprava má požadavky mnohem volnější a je tak lehčí a levnější. Následně zásilku zváží a nalepí na ni výdejku. Posledním úkonem skladníka je připravení zásilky k expedici do prostorů k tomu určených,“ doplňuje vedoucí skladu náhradních dílů.

Jak často probíhá expedice?

Zásilky ze skladu náhradních dílů odjíždí každý den. Vždy je rozhodující způsob objednání zásilky. Do skladu jezdí různé spediční firmy. Dále probíhají osobní odběry, kdy si zákazníci jezdí pro náhradní díly sami. Při expedici nadměrných dílů spolupracujeme s logistikou a doprava se řeší individuálně.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area